Ανιέλι: «Η UEFA να βάλει το VAR και ο Κολίνα να φύγει»!

Ανιέλι: «Η UEFA να βάλει το VAR και ο Κολίνα να φύγει»!

Gazzetta team
Ανιέλι: «Η UEFA να βάλει το VAR και ο Κολίνα να φύγει»!

bet365

Ο Αντρέα Ανιέλι αποφάσισε να κάνει δηλώσεις μετά το ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, κάνοντας τις προτάσεις του στην UEFA, δίνοντας συγχαρητήρια στη Γιουβέντους και ευχόμενος καλή τύχη σε Ρόμα και Λάτσιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος των Μπιανκονέρι στη Mediaset αμέσως μετά τη λήξη στη Μαδρίτη.

«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να αναλύσουμε την κατάσταση. Υπάρχουν αρκετές χώρες που έχουν υιοθετήσει το VAR, αυτό θα πρέπει να γίνει και στην Ευρώπη, γιατί εδώ αποφασίζεται το ποιος θα προχωρήσει και ποιος όχι. Εμείς απόψε αξίζαμε τουλάχιστον την παράταση.

Από εκεί και πέρα, ο αρχιδιαιτητής της UEFA, ο Πιερλουίτζι Κολίνα, δεν κάνει τίποτα από άλλο από το να χτυπάει τις ιταλικές ομάδες, οι ορισμοί των διαιτητών ίσως γίνονται για να δείξει ότι αν και Ιταλός είναι ουδέτερος. Ο αρχιδιαιτητής πρέπει να αλλάζει κάθε τρία χρόνια, τέλος. Δείτε τι αδικίες έχουν συμβεί φέτος σε ματς των Λάτσιο, Ρόμα και Μίλαν, όχι μόνο στα δικά μας ματς, όπως το πέναλτι στον Κουαδράδο στο πρώτο ματς που δε δόθηκε. Η τεχνολογία μπορεί να εξαφανίσει τα διαιτητικά λάθη από κάθε γήπεδο.

Η UEFA έχει ένα τεχνικό θέμα που θα πρέπει να λύσει άμεσα, στα πλέι οφ για την πρόκριση στους ομίλους παίρνουν μέρος ομάδες από όλες τις χώρες και διαιτητές από όλες τις χώρες, αρκετές εκ των οποίων δεν έχουν ακόμη το VAR. Ο διαιτητής δεν ήξερε να χειριστεί την κατάσταση, πήρε λάθος απόφαση στη φάση του πέναλτι και ήταν υπερβολικός στην κόκκινη κάρτα, υπολογίζοντας και όσα έγιναν στο πρώτο ματς. Ηταν σε σύγχυση, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Ξαναβλέποντας τις φάσεις, ο διαιτητής θα είναι απόψε αυτός που θα στενοχωρηθεί περισσότερο, γιατί οι διαιτητές δεν θέλουν να κάνουν τέτοια λάθη. Αν είναι αρκετά νέος, άρα άπειρος; Οχι, εγώ στην ηλικία του έγινα πρόεδρος της Γιουβέντους, δεν είναι δικαιολογία αυτό.

Το μόνο που μένει να κάνουμε, είναι να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας και τη Ρόμα γιατί απέδειξαν ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, ακόμη κι αν έχεις υποστεί βαριά ήττα στο πρώτο ματς. Μπράβο στον Μπουφόν γιατί έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και καλή τύχη σε Ρόμα και Λάτσιο, είναι σημαντικό οι ομάδες μας να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα