Βαλβέρδε: «Ο τίτλος του φαβορί δεν μου λέει τίποτα»

Βαλβέρδε: «Ο τίτλος του φαβορί δεν μου λέει τίποτα»

bet365

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε ότι η Ρόμα «είναι ποιοτική ομάδα» και εξέφρασε αισιοδοξία για το ότι ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα προλάβει τον προημιτελικό.

Μπαρτσελόνα και Ρόμα κοντράρονται στο πρώτο ματς της φάσης των «8» στο Camp Nou και ο Βάσκος προπονητής μίλησε για την αναμέτρηση. «Τα αποτελέσματα της Ρόμα δεν μου προκαλούν έκπληξη, είναι μια ποιοτική ομάδα και το δείχνει στην Serie A και στο Champions League. Οι πιθανότητες δεν λένε τίποτα, δεν με ενδιαφέρει αν οι εταιρίες στοιχημάτων μας θεωρούν φαβορί. Δεν μας αρκεί αυτό για να νικήσουμε. Ο Μπουσκέτς; Είναι ένας σούπερ βασικός παίκτης για εμάς, ακόμα δεν ξέρουμε πως θα νιώθει αύριο, ελπίζω ότι θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο. Ο Μέσι είναι καλύτερα απ' ότι τις προηγούμενες μέρες. Η ανανέωση του συμβολαίου του Ινιέστα; Δεν έχω κάποια στρατηγική για να τον πείσω να μείνει. Παίζει στην ομάδα εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζει καλά το πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Πάντα θα είμαι ανοικτός για να του μιλήσω και να τον πείσω να μείνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα