Έξαλλος με τη διαιτησία ο ιδιοκτήτης της Παρί

Κώστας Ζάλιαρης
Έξαλλος με τη διαιτησία ο ιδιοκτήτης της Παρί

bet365

Για περιστατικά που θύμισαν τον περσινό επαναληπτικό με τη Μπαρτσελόνα και για πρόβλημα που θα πρέπει να κοιτάξει η UEFA έκανε λόγο ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι μιλώντας για την διαιτησία μετά την ήττα (3-1) της Παρί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μεγάλο αφεντικό των Παριζιάνων μίλησε με έντονο εκνευρισμό για τα όσα αντίκρισε στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τετάρτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα λάθη της διαιτησίας βοήθησαν αρκετά τη «βασίλισσα», αν και δεν θέλησε να βρει δικαιολογία στα σφυρίγματα για το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του.

«Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, αλλά και πέρυσι είχαμε τα ίδια με τη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Βγήκαν κάρτες που δεν ήταν, οφσάιντ που δεν ήταν... Δεν λέω ότι χάσαμε εξαιτίας της διαιτησίας, αλλά τέτοιες λεπτομέρειες βοηθούν μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ. Οι παίκτες μπλοκάρονται και φοβούνται για τις κάρτες από κάποιο σημείο και μετά γιατί πιστεύουν πως ο διαιτητής περιμένει στη γωνία να τους τιμωρήσει... Θα πρέπει να κάνει κάτι η UEFA...» ήταν οι δηλώσεις του Αλ Κελαΐφι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα