Ο επιθετικός... πονοκέφαλος του Λεμονή για την Σπόρτινγκ

Δημήτρης Τομαράς
Ο επιθετικός... πονοκέφαλος του Λεμονή για την Σπόρτινγκ

bet365

Προβληματίζεται ήδη ο Τάκης Λεμονής για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού ως προς το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα.
Ο Ανσαριφάρντ ως γνωστόν είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ο Τζούρτζεβιτς είναι ντεφορμέ και το έδειξε αυτό και με Λεβαδειακό ως προς τις τελικές του προσπάθειες και ο Εμενίκε εκτός με το γνωστό πρόβλημα. Με άλλα λόγια καθαρό φορ περιοχής είναι μόνο ο Σέρβος που δεν είναι για να παίζει βασικός και σε ματς που η μπάλα θα... καίει.
Ως προς τα μετόπισθεν ο Λεμονής δεν έχει ειδικό.... θέμα. Εκτός απροόπτου θα εμπιστευθεί τους Μποτία, Ένγκελς στα στόπερ και Κούτρη και Φιγκέιρας στα δύο άκρα. Ο Προτό παραμένει ο κίπερ. Στον άξονα εάν πάει σε λογική τριάδας και ο Οφόε (σ.σ. που έχει ακόμα και το σοκ από την ληστεία στο σπίτι του) δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του μπορεί να επιλεγούν οι Ρομαό, Ταχτσίδης και Ζιλέ. Για μπροστά ένα βασικό... αγκάθι του Λεμονή είναι ο επιθετικός. Οι Σεμπά και Πάρντο ή και ο Μάριν θα μπορούσαν να είναι οι... εκλεκτοί για πλάγια όμως φορ σε καλή κατάσταση και διαθέσιμος στην ομάδα δεν υπάρχει. Άρα ο Λεμονής μπορεί να καταφύγει σε... τρικ τύπου ψευδοεννιαριού όπως είχε κάνει με Οφόε ή Φορτούνη ή σε μία επιλογή με φορ τον Μπεν, με τον άσο από τις Κομόρες να ξέρει την θέση. Οι τελικές αποφάσεις του Έλληνα κόουτς βέβαια πάνε για την Τρίτη...
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα