Μπεσίκτας - Μονακό 1-1

Gazzetta team
Μπεσίκτας - Μονακό 1-1

bet365

Η Μπεσίκτας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μονακό, έφτασε τους δέκα βαθμούς στον όμιλο και ετοιμάζεται να περάσει στη φάση των νοκ-άουτ ως πρώτη στον όμιλο.

Στον πιο ισορροπημένο, βάσει ονομάτων, όμιλο του Champions League, η Μπεσίκτας είχε ξεκινήσει με 3x3 και η ισοπαλία με τους Μονεγάσκους δεν την χαλά καθόλου. Οι Τούρκοι έφτασαν τους δέκα βαθμούς και παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ήταν πολύ ικανοποημένη με το τελικό 1-1. Αντίθετα, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην συνεχίσει ούτε στο Europa League.

Το σκορ για την Μονακό άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ρόνι Λόπες με εξαιρετικό αριστερό σουτ με φάλτσο εκτός περιοχής (0-1). Νωρίς στην επανάληψη ο Ζόρζε 'έφαγε' την ντρίμπλα του Ρικάρντο Κουαρέσμα και υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τοσούν για το 1-1. Η Μπεσίκτας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για το γκολ της νίκης έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Ταλίσκα έκανε όμορφη ενέργεια και έδωσε στον Κουαρέσμα αλλά ο Πορτογάλος δεν βρήκε στόχο.

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Τόσιτς (69' Μεδέλ), Πέπε, Γκιονούλ, Κουαρέσμα, Χάτσινσον (83' Ταλίσκα), Αρσλάν, Οζιακούπ, Μπάμπελ, Τοσούν.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ράτζι, Γκλικ, Ζέμερσον, Ζόρζε, Μουτίνιο, Λεμάρ (25' Γιόβετιτς), Ρόνι Λόπες (85' Ντιακαμπί), Φαμπίνιο, Τιέλεμανς (74' Καρίγιο), Κεϊτά Μπαλντέ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα