Γιουβέντους - Σπόρτινγκ 2-1

Γιουβέντους - Σπόρτινγκ 2-1

bet365

Η Σπόρτινγκ προηγήθηκε στο Τορίνο αλλά οι Πιάνιτς-Μάντζουκιτς έδωσαν στη Γιουβέντους τη νίκη (2-1) και το +3 στη βαθμολογία, στον όμιλο του Ολυμπιακού.

«Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο όλα σου πάνε καλά, κάποιες όλα στραβά. Για εμάς συμβαίνει το δεύτερο σε διάφορες φάσεις τώρα τελευταία», έλεγε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την παραμονή του αγώνα και στο 12' επιβεβαιώθηκε με την απίθανη φάση που οδήγησε στο αυτογκόλ του Αλεξ Σάντρο για το 0-1! Η Σπόρτινγκ βρέθηκε από νωρίς μπροστά και αυτό την βοήθησε να περάσει σχετικά άνετα τα επόμενα λεπτά, αφού οι Μπιανκονέρι έμοιαζαν παγωμένοι. Αυτός που τους ζέστανε, τελικά, ήταν ο Πιάνιτς στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του, αφού στο 29' με άψογη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε (1-1). Γκολ που ξύπνησε τη Γιούβε, η οποία πίεσε και θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Δεν το έβαλε πάντως και έτσι τα πάντα έμειναν ανοιχτά για το δεύτερο, όπου ο Αλέγκρι άρχισε τις αλλαγές. Εξω από το 46' ο Μπενάτια λόγω ενοχλήσεων για να μπει ο Μπαρτσάλι, έξω ο Κεντίρα στο 62' για να μπει ο Ματουιντί αλλά τελικά η αλλαγή που έκανε την διαφορά ήταν η τρίτη. Στο 84' ο Ντάγκλας Κόστα μπήκε (αντί του Στουράρο) στο ματς και μέσα σε δευτερόλεπτα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, το έκρινε με την σέντρα για τον Μάντζουκιτς, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1. Και κάπως έτσι, η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της, πήγε στο +3 από την Σπόρτινγκ και θα πάει για δύο αποτελέσματα στη Λισανόνα ώστε να κλειδώσει την πρόκριση στους "16".

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Στουράρο (84' Ντάγκλας Κόστα), Μπενάτια (46' Μπαρτσάλι), Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα (62' Ματουιντί), Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Σπόρτινγκ Λισ. (Ζόρζε Ζεσούς): Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κόατες, Ματιέ, Κοεντράο (77' Ζόναθαν Σίλβα), Καρβάλιο, Μπατάλια (88' Ντουμπιά), Ζέλσον Μάρτινς (76' Ζοάο Παλίνια), Μπρούνο Φερνάντες, Ακούνια, Ντοστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα