Τομαράς: «Ο κατηγορηματικός Μεντιλίμπαρ και οι 700 και πλέον φίλοι του Ολυμπιακού στην Ολλανδία»
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Δευτέρα στο Ναϊμέγκεν για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα. Ο απεσταλμένος του Gazzetta, Δημήτρης Τομαράς, μετέφερε σε βίντεό του - μετά την τελευταία χρονικά προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ναϊμέγκεν - το σχόλιό του, το τι καιρό συνάντησε εκεί ο πειραϊκός σύλλογος, τα λεγόμενα των Μεντιλίμπαρ - Ελ Καμπί αλλά και την σημαντική στήριξη που θα έχει ξανά από τον κόσμο του. Στο Ναϊμέγκεν θα βρεθούν 700 και πλέον φίλοι του Ολυμπιακού για το ματς.
🔴⚪ Το σχόλιο του Δημήτρη Τομαρά από την Ολλανδία ενόψει της αυριανής ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Ναϊμέγκεν#olympiacosfc pic.twitter.com/pAnOEgR4gZ
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) August 10, 2026
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
