Μπαρτσελόνα - Παρί: Η PSG έστειλε επιστολή στην UEFA καταγγέλλοντας ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπάρτσα

Newsroom
ΝΤΕΜΠΕΛΕ

bet365

Μετά την επιστροφή της στα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη, η Παρί Σεν Ζερμέν έστειλε επιστολή στην UEFA για να καταγγείλει τις ρατσιστικές προσβολές ορισμένων οπαδών της Μπαρτσελόνα εναντίον του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η επιστροφή του Ουσμάν Ντεμπελέ σε καταλανικό έδαφος αναμενόταν με ανυπομονησία. Ο 26χρονος ανταποκρίθηκε καλά, παίζοντας ενάντια στην ομάδα την οποία «υπηρέτησε» για έξι χρόνια. Στο πρώτο παιχνίδι στο «Παρκ Ντε Πρενς» ήταν καθοριστικός ενώ και στον επαναληπτικό βοήθησε την ομάδα του να φτάσει σε μια εμφατική νίκη - πρόκριση (1-4). Σκόραρε, κέρδισε ένα πέναλτι και έβαλε δύσκολα στον Ζοάο Κανσέλο στη δεξιά λωρίδα.

Κι όλα αυτά σε ένα κλίμα που ήταν τουλάχιστον εχθρικό. Μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα τον αποδοκίμαζε και τον έβριζε στο στάδιο Montjuïc, από την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των ομάδων πριν από τη σέντρα, ενώ στη συνέχεια γιούχαραν σε κάθε μπάλα που έπαιρνε. «Το έχω ήδη βιώσει το 2021 να με γιουχάρουν εδώ στη Βαρκελώνη. Δεν είναι κάτι που επηρεάζει την απόδοσή μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω το παιχνίδι μου για τα σφυρίγματα. Έμεινα συγκεντρωμένος, εγώ έδωσα τα πάντα για να σκοράρω εδώ, να πάρω ένα πέναλτι... Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου», αντέδρασε στο Canal+.

Εκτός από τις αποδοκιμασίες όμως, δεν έλειψαν και οι ρατσιστικές προσβολές και ύβεις, στα οποία η Παρί Σεν Ζερμέν αντέδρασε. Συγκεκριένα αποφάσισε να στείλει επιστολή στην UEFA για να καταγγείλει τις ρατσιστικές πράξεις και τις κραυγές ορισμένων οπαδών της Μπάρτσα εναντίον του παίκτη της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα