Ολυμπιακός: «Πέταξε» για τη Νιόν η K19

Ολυμπιακός: «Πέταξε» για τη Νιόν η K19

Newsroom
yg

bet365

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Ελβετία, όπου θα συμμετάσχει στο Final Four του UEFA Youth League. Συλαϊδόπουλος: «Εχουμε μπροστά μας μία τεράστια πρόκληση».

Για τη Νιόν της Ελβετίας «πέταξε» σήμερα (17/4) η K19 του Ολυμπιακού, καθώς μεθαύριο έχει... ραντεβού με την ιστορία και θα αντιμετωπίσει τη Ναντ στον ημιτελικό του Final Four του UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το δικό τους... ραντεβού με την ιστορία και ο προπονητής τους Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έστειλε το «μήνυμά» ενόψει του αγώνα. «Οταν βρίσκεσαι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι από μόνο του ένα μοναδικό επίτευγμα και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που γινόμαστε η πρώτη ελληνική Ακαδημία που το καταφέρνει. Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και μία τεράστια πρόκληση. Αλλά η μέχρι τώρα πορεία μας ως ομάδα έχει αποδείξει ότι είμαστε πρώτα απαιτητικοί με τον ίδιο μας τον εαυτό και ότι οι παίκτες μας έχουν “μεγαλώσει” μέσα από αυτού του είδους τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αποκτώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα ως ομάδα και ως άτομα, χαρακτήρα και νοοτροπία που θα χρειαστεί και θα συντροφεύει όσα από αυτά τα παιδιά καταφέρουν να φτάσουν και να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα του club.

..

Και συνέχισε. «Οταν όμως σου δίνεται η ευκαιρία να γράψεις ιστορία, θα πρέπει να εξαντλείς όλα τα περιθώρια που διαθέτεις και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε, θέλοντας να συνδυάσουμε μία μεγάλη επιτυχία με την απαρχή του εορτασμού των 100 χρόνων της ιστορία του συλλόγου μας».

Οι «εκλεκτοί» του 45χρονου κόουτς είναι οι εξής: Σίνα, Εξαρχος. Κουράκλης, Τανούλης, Χρήστου, Δάμα, Κωστούλας, Πρεκατές, Παναγάκος, Ρολάκης, Αρσενίδης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Λώλης, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Κωστούλας,Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Γατόπουλος, Σούφκα.

Στην Ελβετία θα ενσωματωθεί και ο αμυντικός Κουτσίδης, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μεγάλων» για το αυριανό (18/4) ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

..

@Photo credits: eurokinissi
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα