Το πριμ 10 εκατ. ευρώ του Ντε Λαουρέντις και το... κράξιμο στο Sky Italia!

Newsroom
Ντε Λαουρέντις

bet365

Ο Ντε Λαουρέντις έταξε τεράστιο πριμ στους παίκτες του για να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα, ωστόσο έβγαλε και πολλά νεύρα μπροστά στις κάμερες.

Παραμονή της ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα στους «16» του Champions League και ο Ντε Λαουρέντις είναι σε κατάσταση... συνεγερμού. Και το απέδειξε με το να τα βάλει για ακόμη μία φορά με έναν τηλεοπτικό σταθμό, πιστεύοντας πως είναι σε... μάχη.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δύο εβδομάδες, από όταν είχε εκραγεί κατά του DAZN, λέγοντας ότι δεν θα ξαναγίνουν δηλώσεις εκεί. «Μόνο στο Sky Italia», έλεγε εκνευρισμένος ο Ντε Λαουρέντις. Ωστόσο, απόψε έγινε έξαλλος όταν ο Ματέο Πολιτάνο μιλούσε στο… Sky Italia. Από τον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου ο εξτρέμ της Νάπολι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, μέχρι που το αντιλήφθηκε ο πρόεδρος και τον αρπαξε με το ζόρι, ενώ έσπρωξε τον κάμεραμαν και άρχισε να φωνάζει.
Ισως να φταίει και το άγχος για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Άλλωστε, μια θέση στους «8» θα εγγυόταν σχεδόν ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025 και το «δώρο καλωσορίσματος» 50 εκατομμυρίων ευρώ. Εάν προκριθεί η Νάπολι θα είναι σε καλό δρόμο για να είναι ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες στον κόσμο σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA. Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της Νάπολι υποσχέθηκε μπόνους 10 εκατομμυρίων ευρώ στους παίκτες του εάν αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα