Ρεάλ Μαδρίτης: Κλειστή η στέγη του Μπερναμπέου στο ματς με τη Λειψία στο Champions League

Newsroom
bellingham_chl_real

bet365

Η UEFA έδωσε το πράσινο φως στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον αγώνα με τη Λειψία να διεξαχθεί με κλειστή στέγη. Θα είναι, λοιπόν, ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου Ευρώπης που θα διεξαχθεί έτσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ελεύθερη να κλείσει τη στέγη στο γήπεδό της στη La Liga, κάτι που έχει κάνει σε όλα τα ματς της σεζόν, αλλά στο Champions League είναι η UEFA που έχει τον τελευταίο λόγο. Έτσι, στην πρωινή συνάντηση πριν από τον αγώνα, ο διαιτητής έδωσε το πράσινο φως για να παίξει με κλειστή την οροφή.

Οι τρεις πρώτοι αγώνες αυτής της διοργάνωσης, που αντιστοιχούν στη φάση των ομίλων έγιναν με ανοιχτό το σκέπαστρο... και τώρα άπαντες ετοιμάζονται για μια νέα εμπειρία.

Το «Μπερναμπέου» θα ζήσει μια νέα μαγική βραδιά στην Ευρώπη με την οροφή κλειστή, με όλες τις θέσεις εξαντλημένες εδώ και δύο εβδομάδες και με 4.000 Γερμανούς φιλάθλους στις κερκίδες.

Λόγω των γενεθλίων της «βασίλισσας» υπάρχει επίσης ένα tifo στο «South End» του σταδίου που θα αναφέρεται στα γενέθλια του λευκού συλλόγου: «1902 - 2024. Η Βασίλισσα της Ευρώπης».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα