Τσέλσι: «Κατασκόπευσε» τον Κουντέ στο ματς της Μπάρτσα κόντρα στη Νάπολι

Νίκος Κικίδης
kounde

bet365

Ανθρώπους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ζιλς Κουντέ κόντρα στη Νάπολι φαίνεται πως έστειλε η Τσέλσι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», εξετάζοντας μια κρούση το καλοκαίρι.

Ο Ζιλς Κουντέ δεν είναι όνομα... άγνωστο για την Τσέλσι. Οι Μπλε άλλωστε βρίσκονταν σε ενεργές διαπραγματεύσεις πίσω στο 2022 για να τον αποκτήσουν από τη Σεβίλλη, αλλά τελικά ο Γάλλος τους άφησε στα κρύα του λουτρού επιλέγοντας τη Μπαρτσελόνα.

Δυο χρόνια αργότερα ωστόσο η Τσέλσι θέλει να πάρει την εκδίκησή της. Σύμφωνα με τη «Sport» ο αγγλικός σύλλογος έστειλε άνθρώπους στη Νάπολη για να τον παρακολουθήσουν από κοντά στο ματς της Μπάρτσα κόντρα στη Νάπολι για τους «16» του Champions League, με φόντο μια κρούση το προσεχές καλοκαίρι.

Και μπορεί ο ίδιος να μην έχει σκοπό να αποχωρήσει σύντομα από τη Βαρκελώνη, όμως η οικονομική κατάσταση του συλλόγου ενδέχεται να τον ωθήσει προς την έξοδο.

Αρκετά Μέσα στην Ισπανία άλλωστε σημειώνουν πως η Μπαρτσελόνα πιθανότατα οφείλει να προβεί σε μια γενναία πώληση το καλοκαίρι για να εξυγιάνει τα οικονομικά της και ο Γάλλος αμυντικός αποτελεί ένα προφίλ που μπορεί να γεμίσει με χρήματα τα ταμεία.

Από την πλευρά της η Τσέλσι σκανάρει την αγορά με δεδομένο πως το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και δεν αποκλείεται σύντομα το ενδιαφέρον της για τον Κουντέ να λάβει επίσημο χαρακτήρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα