Λάτσιο - Μπάγερν: Πέναλτι και αποβολή ο Ουπαμεκανό, δεν έβλεπε ο Σάρι στο 1-0 του Ιμόμπιλε (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Sari - Imobile

bet365

Ο Ουπαμεκανό πάτησε τον Ίσακσεν στον αστράγαλο στην περιοχή της Μπάγερν, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή, με τον Ιμόμπιλε να κάνει το 1-0.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε έβαλε... φωτιά στο «Ολίμπικο»! Στο 68ο λεπτό του πρώτου αγώνα της Λάτσιο με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League ο Ιταλός σέντερ φορ κράτησε την μπάλα στην περιοχή των Βαυαρών, εν τέλει αυτή έφτασε στον Ίσακσεν και ο Ουπαμεκανό στην προσπάθεια του να κόψει πάτησε τον Δανό εξτρέμ στον αστράγαλο.

Ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των πονών και απέβαλε τον Γάλλο στόπερ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο αρχηγός και αρχισκόρερ των Λατσιάλι, Ιμόμπιλε, ανέλαβε το πέναλτι και νίκησε τον Νόιερ με το 1-0, ενώ ο προπονητής των γηπεδούχων, Μαουρίτσιο Σάρι δεν άντεξε από την αγωνία να κοιτάζει την εκτέλεση και γύρισε την πλάτη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα