Γαλατάσαραϊ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεύτερο γκολ του Ζίγιεχ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αδιανόητη γκέλα του Ονάνα και 2-3 (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Onana

bet365

Ο Χακίμ Ζίγιεχ σκόραρε με δεύτερη απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρη σε νέο λάθος του Αντρέ Ονάνα και μείωσε το σκορ για τη Γαλατάσαραϊ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 3-2.

Επτά λεπτά μετά το γκολ του ΜακΤόμινεϊ η Γαλατάσαραϊ ευνοήθηκε από νέο λάθος του Αντρέ Ονάνα και μείωσε τη διαφορά στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο γκολ. Στο 62' ο Χακίμ Ζίγιεχ εκτέλεσε απευθείας ακόμα ένα φάουλ, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας έκανε ασταθέσταση επέμβαση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-3.

Θυμίζουμε πως στο 29' ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είχε κάνει το 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον πρώην συμπαίκτη του στον Άγιαξ και πάλι να φέρει μεγάλη ευθύνη στο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα