Ολυμπιακός: «Αφεντικό» κόντρα στη Λέτσε οι «μικροί» του (vid)

Ολυμπιακός: «Αφεντικό» κόντρα στη Λέτσε οι «μικροί» του (vid)

Newsroom
..

bet365

H K19 του Ολυμπιακού βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Youth League, μετά το 3-1 που επικράτησε της Λέτσε στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού.

Το αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Youth League έκανε σήμερα (4/10) ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 3-1 της Λέτσε και πήρε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του ζευγαριού που θα γίνει στην Ιταλία στις 25 του μηνός (σ.σ. αν περάσει θα αντιμετωπίσει μία εκ των Καμπάλα ή Πούσκας Ακαντέμια, 1-1 το μεταξύ τους πρώτο παιχνίδι).

Οι φιλοξενούμενοι, ο αγώνας έγινε στου Ρέντη, έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 16' λόγω αποβολής του Ζιβάνοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Πνευμονίδη και οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 20' με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Παπακανέλλου.

Οι Ιταλοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 61' με κεφαλιά του Πασκαλάου σε στατικό, όμως ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 71' με την κοντινή προβολή του Κωστούλα.

Μάλιστα στο 86' βρήκε και τρίτο τέρμα που ήταν εξαιρετικό σε εκτέλεση και δημιουργία, αφού ο Κωστούλας με ωραία ατομική ενέργεια έκανε τη σέντρα για τον Πνευμονίδη και εκείνος σκόραρε με μονοκόματο σουτ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα