Ίντερ - Μπενφίκα 1-0: Στην κορυφή με Τουράμ! (vid)

Ίντερ

bet365

Η Ίντερ έχασε τα... άχαστα, όμως δεν το «πλήρωσε», αφού με το γκολ του Τουράμ επικράτησε 1-0 της Μπενφίκα και πάτησε κορυφή.

Η Ίντερ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο Μιλάνο, έχασε πολλές ευκαιρίες και χάρη στο γκολ του Τουράμ επικράτησε 1-0 της Μπενφίκα. Ετσι, οι Νερατζούρι βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Σοσιεδάδ, ενώ οι Πορτογάλοι παραμένουν χωρίς βαθμό.

Οι Ιταλοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν κι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά στο 4′ αλλά ο Μχιταριάν δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, ενώ στο 11′ η κεφαλιά του Ντάμφρις έφυγε άουτ. Η Μπενφίκα απάντησε και ο Ντι Μαρία είχε οριζόντιο δοκάρι σε… εκτέλεση κόρνερ.

Εξαιρετική στην επανάληψη η Ιντερ, έχασε ευκαιρία με τον Ντάμφρις στο 53', ενώ στο 54' ο Λαουτάρο είχε δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν νέο δοκάρι στο 61′,ξανά με τον Λαουτάρο, από κοντά, μετά την πάσα του Τουράμ. Ωστόσο, ο Τουράμ ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, αφού στο 62' με εξαιρετικό τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0. Ο Λαουτάρο είχε τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει, δεν τα κατάφερε, αλλά ούτε και η ομάδα του απειλήθηκε.

Ιντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (73′ Νταρμιάν), Μπαρέλα (92′ Κλάασεν), Τσαλχάνογλου (84′ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (84′ Κάρλος Αουγκούστο), Λαουτάρο, Τουράμ (73′ Σάντσες).

Μπενφίκα: Τρουμπίν, Μπαχ (22′ Αραούχο), Οταμέντι, Μοράρο, Μπερνάτ (80′ Καμπράλ), Νέβες, Κοκτσού (69′ Μούσα), Ντι Μαρία (80′ Γιούρασεκ), Άουρσνες, Σίλβα (69′ Τσικίνιο), Νέρες.

4ος όμιλος
2η αγωνιστική
Ζάλτσμπουργκ - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2
Ίντερ - Μπενφίκα 1-0

Βαθμολογία
Ρεάλ Σοσιεδάδ 2 (3-1) 4
Ίντερ 2 (2-1) 4
Ζάλτσμπουργκ 2 (2-2) 3
Μπενφίκα 2 (0-3) 0

Επόμενη αγωνιστική (24/10)
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπενφίκα
Ίντερ - Ζάλτσμπουργκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα