Αράο: «Ολοι με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά»

Αράο: «Ολοι με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά»

Newsroom
...

bet365

Ο Αράο έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μίλησε για τη ρεβάνς με την Μπράγκα αλλά και τις πρώτες του ημέρες στο «τριφύλλι».

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε χθες (23/8) στην Πορτογαλία ο Αράο, στην ήττα (2-1) που γνώρισαν οι «πράσινοι» από την Μπράγκα για το πρώτο ματς του ζευγαριού στα play-offs του Champions League. Ομως το «τριφύλλι» παραμένει στο «κόλπο» της πρόκρισης και αυτό τόνισε στο MEGA ο Βραζιλιάνος χαφ. «Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη κινητικότητα και ν' ανοίξουμε τους χώρους. Πρέπει να κάνουμε τα δέοντα για να πάρουμε την πρόκριση, γιατί αναμένεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», σχολίασε αρχικά.

Και μετά μίλησε για την προσαρμογή του στο club. «Με υποδέχτηκαν όλοι πάρα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου, το staff. Εγώ μπήκα στις προπονήσεις και μπόρεσα ν' αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα. Με την πάροδο του χρόνου θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα