ΑΕΚ: Συγκινητικές στιγμές με τη μητέρα του Μιχάλη στα αποδυτήρια

ΑΕΚ: Συγκινητικές στιγμές με τη μητέρα του Μιχάλη στα αποδυτήρια

Δημήτρης Βέργος
..

bet365

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη, μαζί με τον θείο του, πήγαν μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, όπου και έλαβαν χώρα συγκινητικές στιγμές που δύσκολα περιγράφονται.

Αυτή η συγκλονιστική πρόκριση της ΑΕΚ ήταν και για τον Μιχάλη Κατσούρη, η οικογένεια του οποίου βρέθηκε στις εξέδρες της OPAP Arena.

Μετά το τέλος της μυθικής «παράστασης» της Ενωσης στο φινάλε επί της Ντινάμο, η μητέρα του Μιχάλη μαζί με τον θείο του επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της Ένωσης, ευχαριστώντας τους παίκτες.

"Πήραμε δύναμη από εσάς σήμερα", μετέφεραν η μητέρα και ο θείος του Μιχάλη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τον Πέτρο Μάνταλο από την πλευρά των παικτών να ευχαριστεί την οικογένεια του Μιχάλη και να λέει: "Εμείς πήραμε δύναμη από εσάς".

Οι στιγμές ήταν πολύ συγκινητικές και δύσκολα περιγράφονται με τον Μιχάλη να είναι πάντα στις καρδιές και στο μυαλό όλων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα