Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Στο Καραϊσκάκης ως σχολιαστής του τελικού του Super Cup ο Τζούρισιτς

Φώτης Καρακούσης
Ο Φίλιπς Τζούρισιτς

bet365

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Τζούρισιτς παρακολούθησε μέσα από το Καραϊσκάκης τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, καθώς ήταν σχολιαστής συνδρομητικού καναλιού της πατρίδας του.

Γεύση από το Καραϊσκάκης πήρε ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Μια μέρα μετά τον θρίαμβο των «πρασίνων» στην Μασσαλία και την πρόκριση στα play-offs του Champions League κόντρα στην Μαρσέιγ, μέσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Φάληρο και παρακολούθησε τον τελικό του Super Cup, στο οποίο η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Σεβίλλης στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια).

Ο 31χρονος Σέρβος βρέθηκε και στον αγωνιστικό χώρο καθώς ήταν σχολιαστής συνδρομητικού καναλιού που εκτός από την χώρα του εκπέμπει και σε Βοσνία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία και Βόρεια Μακεδονία. Ο Τζούρισιτς είχε την ευκαιρία να τα πει και με τον συμπατριώτη του Μάρκο Ντμίτροβιτς που είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της ισπανικής ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα