Ομπαμεγιάνγκ: «Δεν είναι απαραίτητα δίκαιο το αποτέλεσμα»

Newsroom
Οι σκέψεις του Μαρθελινό για την ενδεκάδα της Μαρσέιγ κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Στο μικρόφωνο του M6, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Είχε ξεκινήσει ιδανικά τη βραδιά με ένα γκολ από το δεύτερο λεπτό, προτού βάλει τους Μασσαλούς σε θέσης πρόκρισης με ένα δεύτερο γκολ λίγο πριν από το ημίχρονο. Όμως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εμφανίστηκε μπροστά στο μικρόφωνο του M6 σκυθρωπός μετά τον αποκλεισμό τη Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Μετά από όλες τις προσπάθειες που έγιναν σήμερα, δεν είναι απαραίτητα δίκαιο το αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά. «Όλοι πάλεψαν, όλοι έδωσαν τα πάντα για να κερδίσουν αυτό το ματς. Αυτό δυστυχώς δεν συνέβη, είναι λυπηρό. Όλοι αγωνίστηκαν, όλοι ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες αυτού του απίστευτου κοινού», πρόσθεσε ο Γκαμπονέζος επιθετικός. «Δεχτήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό (πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη μετά από χέρι του Ματέο Γκουεντουζί), το οποίο προφανώς πονάει. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα και τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Για την ΟΜ οι ελπίδες του Champions League αφήνουν τη θέση τους στην πραγματικότητα του Europa League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα