Τρένο για… τρεμπλ η Σίτι σε σούπερ απόδοση!

Newsroom
Σίτι
Τα βλέμματα όλων στρέφονται στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ. Οι δύο ομάδες το Σάββατο το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη θα «μονομαχήσουν» για το βαρύτιμο έπαθλο σ’ ένα ματς με φαβορί και ισχυρό αουτσάιντερ.

Οι «πολίτες» υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα παίζουν φέτος «διαστημικό» ποδόσφαιρο, όμως το ζητούμενο είναι να κατακτήσουν το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή τους. Η Σίτι από την αρχή της σεζόν ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και το μόνο που την τρομάζει είναι η αστοχία της.

Οι πρωταθλητές Αγγλία περιμένουμε ότι θα μπουν με άγριες διαθέσεις κάτι που έκαναν στα «νοκ άουτ» όταν και διέλυσαν τις Ρεάλ (στα ημιτελικά) και Μπάγερν (στα προημιτελικά). Σε 2.05 η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο Α’ Ημίχρονο.

Στο ρόστερ της Σίτι υπάρχουν αμέτρητες λύσεις και πλην του διαστημικού, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παίρνει γκολ και από τους παίκτες που παίζουν πίσω από τον Νορβηγό σταρ. Ο Μπερνάντο Σιλβα στον ημιτελικό με τη Ρεάλ σκόραρε δύο φορές, ενώ ο Ιλκάι Γκουντογκάν στον τελικό του FA Cup με τη Γιουνάιτεντ σκόραρε επίσης δύο φορές και χάρισε το «double» στους «πολίτες».

Απόδοση 5.50 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Μπ. Σίλβα και 4.00 να βρει δίχτυα ο Ι. Γκουντογκάν.

H Ίντερ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και έφτασε στον τελικό κόντρα στα προγνωστικά. Ο προπονητής της Σιμόνε Ιντσάγκι έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης που απέναντι στη Σίτι θα στηριχθεί στην τακτική. Επίσης, σαν γνήσια ιταλική ομάδα αναμένεται να παίξει και… ποδοσφαιρικό ξύλο για να χαλάσει το παιχνίδι των Άγγλων. Στο 1.80 να δεχθούν οι «νερατζούρι» περισσότερες κίτρινες κάρτες στον τελικό.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου τελικού, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα