Ιντζάγκι: «Έξοχος προπονητής ο Πεπ, η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο η Σίτι» (vid)

Ιντζάγκι: «Έξοχος προπονητής ο Πεπ, η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο η Σίτι» (vid)

bet365

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, έπλεξε το εγκώμιο της Μάντσεστερ Σίτι και αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου της media day που είχαν οι Νερατζούρι.

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ της Ίντερ και της Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη και οι Νερατζούρι κινούνται ήδη στους ρυθμούς του.

Ο προπονητής των Ιταλών, Σιμόνε Ιντζάγκι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την αγγλική ομάδα όσο και για τον προπονητή της, Πεπ Γκουαρδιόλα, χαρακτηρίζοντας τους Citizens ως την κορυφαία ομάδα του κόσμου.

«Με τα ποσοστά δεν είμαι τόσο καλός, θα συναντήσουμε την πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο που έχει κατακτήσει πέντε φορές την Premier League την τελευταία εξαετία, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα γιατί θα έχουμε απέναντί μας τους καλύτερους, με έναν έξοχο προπονητή που έχει σημαδέψει το μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Τον έχω αντιμετωπίσει ως παίκτης και θυμάμαι πως στο ταξίδι του μέλιτος στην Νέα Υόρκη με τη σύζυγό μου, έπαιρνα το κολατσιό μου και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ο Γκουαρδιόλα. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Έχουν κερδίσει δύο τίτλους φέτος, αλλά και εμείς έχουμε κάνει το ίδιο», τόνισε ο 47χρονος τεχνικός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα