Οι παίκτες με το πιο ξεχωριστό στιλ στον τελικό του Champions League

...
Όσο η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του Champions League, εμείς κρίνουμε ποια ομάδα κερδίζει τον τίτλο της πιο στιλάτης.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League. Στις 10 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, η Μάντσεστερ Σίτι και ή Ίντερ θα τεθούν αντιμέτωπες με φόντο την σπουδαία κούπα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ από την άλλη η Ίντερ θα κοιτάξει στα «μάτια» την Σίτι των πολλών εκατομμυρίων ευρώ και θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο τη νίκη.

Μέχρι, όμως, να δούμε αυτή την ποδοσφαιρική μάχη μέσα στο γήπεδο, ας δούμε ποιος κερδίζει στη «μάχη» του στιλ, μιας και οι δύο ομάδες έχουν στο ρόστερ τους παίκτες, οι οποίοι πολλές φορές εντυπωσιάζουν με τα λουκ τους.

Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, ο άνθρωπος που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και ο - για πολλούς - καλύτερος παίκτης του πλανήτη αυτή τη στιγμή, είναι συνώνυμο της μόδας. Θα τον δεις να κυκλοφορεί με ρούχα γεμάτα μοτίβα και γραμμές, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ και τα γυαλιά ηλίου του. Ειδικά στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τι γυαλιά ηλίου θα φορούσε;

....

Σίγουρα ένα γυαλί σαν το BS 218 N Daydreamer του The Glass of Brixton με διάφανο σκελετό για να πηγαίνει με το ξανθό του μαλλί.

Τζακ Γκρίλις

Ίσως το μεγαλύτεορ fashion icon της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο παίκτης που ασχολείται περισσότερο με την εξωτερική του εμφάνιση, παρά με την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο. Λατρεύει να φτιάχνει το μαλλί του, καθώς επίσης και να επιλέγει τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου.

Τι γυαλιά ηλίου θα φορούσε;

....

Ο Τζακ Γκρίλις θα υποστήριζε άνετα τα BS 216 Capri, τα οποία έχουν φτιαχτεί για τους πιο κουλ τύπους εκεί έξω.

Κέβιν Ντε Μπρόινε

Το παιχνίδι του Βέλγου μέσου των «Πολιτών» διακρίνεται από μια τρομερή ηρεμία, η οποία υπνωτίζει τον αντίπαλο και την κατάλληλη στιγμή του κάνει τη «ζημιά». Έτσι ακριβώς είναι και το στιλ του όταν δεν πατάει στο χορτάρι. Θα τον δεις συνήθως με τζιν και t-shirt, αλλά θα επιλέξει κάποιο αξεσουάρ για να κάνει τη διαφορά.

Τι γυαλιά ηλίου θα φορούσε;

....

Τι καλύτερο από τα BS 204 Johnny με πορτοκαλί σκελετό (που σίγουρα θα ταίριαζε και στα χρώματά του) για τις πιο φρέσκες καλοκαιρινές εμφανίσεις;

Λαουτάρο Μαρτίνες

Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν πρωταθλητή κόσμου. Ο Αργεντινός Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ένας σταρ τόσο όταν αγωνίζεται, όσο και όταν κάνει απλά τη βόλτα του, γνωρίζοντας πώς να σκοράρει στα δίχτυα, αλλά και στην εξωτερική του εμφάνιση.

Τι γυαλιά ηλίου θα φορούσε;

....

Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν τα πάντα, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε μια trendy και classy επιλογή όπως τα BS 202 Pride από το The Glass of Brixton.

Χακάν Τσαλχάνογλου

Βρίσκεται πάντα στην κατάλληλη θέση μέσα στο γήπεδο. Ξέρει πότε πρέπει να σουτάρει ή να πασάρει. Ο μέσος της Ίντερ, όμως, συχνά εντυπωσιάζει και με τις εμφανίσεις του εκτός αγωνιστικών χώρων, στις οποίες επιλέγει κάτι κλασσικό και διαχρονικό.

Τι γυαλιά ηλίου θα φορούσε;

....

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Χακάν Τσαλχάνογλου θα επέλεγε τα all time classic BS 209 Johnson, τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως οποιοδήποτε λουκ.

Ρόμελου Λουκάκου

H κούπα του Champions League λείπει από την τροπαιοθήκη του Ρόμελου Λουκάκου και σίγουρα ο επιθετικός της Ίντερ θα μπει στο παιχνίδι με την Σίτι κρατώντας το «μαχαίρι» στα δόντια. Τι τον κάνει να ξεχωρίζει; Το ύψος του, η δύναμή του, αλλά και το αγωνιστικό του στιλ, το οποίο εδώ που τα λέμε είναι τρομερό και εκτός γηπέδου.

Τι γυαλιά ηλίου θα φορούσε;

....

Ο Λουκάκου είναι φαν των γυαλιών ηλίου δεν τα ξεχνάει ποτέ σπίτι. Ένα ζευγάρι BS 165 Sunny, θα γινόταν ο σύμμαχός του για το φετινό καλοκαίρι.

Αν τώρα θέλεις κι εσύ να βαδίσεις στα χνάρια τους και να αναβαθμίσεις το στιλ σου με κάποιο μοδάτο και κομψό γυαλί ηλίου, τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς την αισθητική και την ποιότητα του The Glass of Brixton, της ελληνικής εταιρείας που έχει ως τρίπτυχό της επιτυχίας της, τον σύγχρονο σχεδιασμό, τους φακούς υψηλών προδιαγραφών και την ισορροπία μεταξύ ποιότητας και κόστους.

Μπες στο The Glass of Brixton και κάνε τη δική σου επιλογή!