Αντσελότι για τη «μάχη» με Τσέλσι: «Θέλουμε ακόμα μια μαγική νύχτα στο Μπερναμπέου»

Αντσελότι για τη «μάχη» με Τσέλσι: «Θέλουμε ακόμα μια μαγική νύχτα στο Μπερναμπέου»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Τσέλσι, της οποίας αποκάλυψε ότι είναι οπαδός και τόνισε πως είναι έτοιμος να ζήσει ακόμα μία μαγική νύχτα στο «Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (12/4, 22:00), για το πρώτο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε τόσο στο πόσο σημαντικό είναι να πάρει η ομάδα του προβάδισμα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, όσο και στο ότι παραμένει οπαδός των Μπλε διότι έφυγε από το Λονδίνο με ωραίες αναμνήσεις.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι τόνισε: «Το ματς (σ.σ της Τετάρτης) δεν είναι καθοριστικό αλλά μπορεί να μας δώσει αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς. Είμαστε ενθουσιασμένοι, θέλουμε μία ακόμα μαγική νύχτα στο Μπερναμπέου.

Η Τσέλσι έχει μία κορυφαία ομάδα όμως δεν διασκεδάζουν αυτή την περίοδο. Ίσως όμως αυτό να τους δώσει κίνητρο για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Πέρυσι υποφέραμε πολύ απέναντί τους.

Θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε καλά και να επιτεθούμε όπως κάναμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Λυπάμαι για την κατάστασή τους επειδή στα δύο χρόνια που ήμουν εκεί, πέρασα καλά, έχω φανταστικές αναμνήσεις. Είμαι οπαδός της Τσέλσι».

Για την πιθανότητα ενός τελικού μεταξύ της Ρεάλ και της Μίλαν δήλωσε: «Εγώ και ο Πάολο Μαλντίνι δεν έχουμε καλές αναμνήσεις από την Κωνσταντινούπολη. Του εύχομαι τα καλύτερα, ήταν αρχηγός μου και συμπαίκτης μου, εάν μπορέσουμε να ιδωθούμε την ημέρα των γενεθλίων μου (σ.σ και ημέρα του τελικού) θα ήταν πολύ ωραίο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα