Ντε Λαουρέντις: «Δεν παίζει στο πρώτο ματς με την Μίλαν ο Οσιμέν»

Ντε Λαουρέντις: «Δεν παίζει στο πρώτο ματς με την Μίλαν ο Οσιμέν»

bet365

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις αποκάλυψε πως ο Βίκτορ Όσιμεν δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του με την Μίλαν στο Champions League.

Σημαντική απώλεια για την Νάπολι ενόψει του πρώτου αγώνα της ενάντια στην Μίλαν για τα προημιτελικά του Champions League, που δίνει την Τετάρτη (12/04-22:00) στο «Σαν Σίρο», αφού, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ο πρόεδρος των Παρτενοπέι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις το... βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Βίκτορ Οσιμέν θα απουσιάσει τελικά.

Μάλιστα, ανέφερε πως ελπίζει ο Νιγηριανός επιθετικός, που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, να είναι έτοιμος για την ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Βίκτορ Οσιμέν διανύει μία εκπληκτική σεζόν φέτος έχοντας πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές στις οποίες έχει σκοράρει 25 γκολ κι έχει δώσει πέντε ασίστ.

Το απόσπασμα των δηλώσεών του ντε Λαουρέντις:

«Ο Βίκτορ δυστυχώς δεν είναι σε κατάσταση για να παίξει, οπότε ελπίζουμε να τον έχουμε διαθέσιμο για την ρεβάνς με την Μίλαν στο Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα στις 18 Απριλίου»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα