«Ο Παναθηναϊκός "παγώνει" το Άμστερνταμ»: Ρότσα, Δώνης, Αποστολάκης, Καπουράνης και Μαχαιρίτσας για το επος του «τριφυλλιού» (vid)

Newsroom
Γιώργος Δώνης

bet365

Γιώργος Δώνης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Στράτος Αποστολάκης, Γιώργος Καπουράνης και ο αείμνηστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θυμούνται με τον Μιχάλη Τσόχο, τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ.

Πάνε 27 χρόνια από εκείνη την μεγάλη βραδιά του 1996 που ο Βαζέχα «πάγωσε το Άμστερνταμ» και έφερε τον Παναθηναϊκό ένα βήμα από την δεύτερη παρουσία του σε ευρωπαϊκό τελικό.

Το 2018, το Gazzetta και ο Μιχάλης Τσόχος συγκέντρωσαν μερικούς από τους πρωταγωνιστές εκείνης της επικής νίκης και μαζί με τον αείμνηστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, γύρισαν το χρόνο πίσω και θυμήθηκαν τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της νίκης επί του Άγιαξ.

Χουάν Ραμόν Ρότσα, Γιώργος Δώνης, Στράτος Αποστολάκης και Γιώργος Καπουράνης σε ένα video γεμάτο Παναθηναϊκές αναμνήσεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα