Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Ετοιμοπόλεμοι Μπενζεμά, Καμαβινγκά και Μεντί

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Ετοιμοπόλεμοι Μπενζεμά, Καμαβινγκά και Μεντί

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και μπήκε στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ. Μέσα και οι Καμαβινγκά - Μεντί.

Πανέτοιμος για το δεύτερο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League ο Καρίμ Μπενζεμά. O Γάλλος σέντερ φορ και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας είχε μείνει εκτός από το τελευταίο παιχνίδι της Βασίλισσας κόντρα στην Εσπανιόλ, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο του, όμως όπως αναμενόταν είναι «μάχιμος» για τη ρεβάνς με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο αρχηγός των Μερένγκες μετράει 18 γκολ και πέντε ασίστ σε 27 εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν. Στον θρίαμβο του «Άνφιλντ» είχε σκοράρει δις και είχε δώσει ασίστ στο πρώτο γκολ του Βινίσιους.

Εκτός από τον Μπενζεμά στην αποστολή βρίσκεται και ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος είχε ενοχλήσεις και ο Φερλάντ Μεντί που επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα.

Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης: Koυρτουά, Λούνιν, Λόπεθ-Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Βαγιέχο, Νάτσο, Οντριοθόλα, Λούκας Βάσκεθ, Ρίντιγκερ, Μέντι, Κρόος, Μόντριτς, Καμαβινγκά. Τσουαμενί, Θεμπάγιος- Αζάρ, Ασένσιο, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μαριάνο, Άλβαρο, Μπενζεμά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα