Μπέλιγχαμ: «Αστείο ότι επαναλήφθηκε το πέναλτι της Τσέλσι»

Νίκος Κικίδης
Μπέλιγχαμ: «Αστείο ότι επαναλήφθηκε το πέναλτι της Τσέλσι»

bet365

Απογοητευμένος με την απόφαση του ρέφερι να διατάξει την επανάληψη του πέναλτι της Τσέλσι που έστειλε τους Μπλε στους «8» του Champions League εμφανίστηκε ο Τζουν Μπέλιγχαμ.

Έντονα ήταν τα παράπονα από πλευράς Ντόρτμουντ μετά το φινάλε του αγώνα στο Λονδίνο, με την κριτική των Βεστφαλών να εστιάζεται κυρίως στην επανάληψη του πέναλτι του Χάβερτς που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ της Τσέλσι.

Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν και η απάντηση που έδωσε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για την απόφαση του ρέφερι, την οποία αποκάλεσε «αστεία».

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει με το χέρι του. Αυτό από μόνο του ήταν απογοητευτικό αλλά το γεγονός ότι έγινε επανάληψη, νομίζω είναι αστείο.

Για κάθε πέναλτι, ειδικά όταν πας τόσο αργά στη μπάλα, θα υπάρξουν παίκτες που θα κάνουν κίνηση προς την περιοχή. Παρόλα αυτά η απόφαση πάρθηκε και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Δεν θέλω μπλεξίματα, έχω πληρώσει ήδη αρκετά» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα