Κλοπ: «Γερό χτύπημα, πάμε στη Μαδρίτη για τη νίκη»

Newsroom
Κλοπ: «Γερό χτύπημα, πάμε στη Μαδρίτη για τη νίκη»

bet365

Πλήρως απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γιούργεν Κλοπ μετά την ήττα στο «Ανφιλντ», τονίζοντας ωστόσο πως η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τη νίκη.

Εφιαλτική αποδείχθηκε η βραδιά για τη Λίβερπουλ, η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια από τις πιο ιστορικές συντριβές στης στο «Ανφιλντ».

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε πλήρως απογοητευμένος μετά τον αγώνα, αλλά έκλεισε με μια δόση αισιοδοξίας και σύνθημα νίκης στη Μαδρίτη.

«Το ξεκίνημα ήταν εκπληκτικό, τέλειο. Όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, αν εξαιρέσουμε τα γκολ της Ρεάλ. Όταν όμως γίνεσαι παθητικός, τιμωρείσαι. Πρέπει να παίξεις ένα παιχνίδι όπως κάναμε στο πρώτο μέρος για 90 λεπτά αν είναι δυνατό. Το είπα ήδη στα παιδιά.

Ήταν ένα γερό χτύπημα, αλλά η ήττα είναι μόνο ήττα αν δεν μάθουμε αυτή. Θα πάμε στη Μαδρίτη να κερδίσουμε, να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να σκοράρουμε γκολ εκεί, κάθε αντεπίθεση θα είναι ευκαιρία για αυτούς. Πρέπει να μάθουμε από απόψε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα