Χέντερσον: «Απογοήτευση, εκνευρισμός, τιμώρησαν τα πολλά λάθη μας»

Newsroom
Χέντερσον: «Απογοήτευση, εκνευρισμός, τιμώρησαν τα πολλά λάθη μας»

bet365

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ταπεινωτική ήττα από τη Ρεάλ και στάθηκε στα λάθη που οδήγησαν στη συντριβή.

Η Λίβερπουλ γονάτισε στο «Ανφιλντ» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 και πλέον έχει να ανέβει ένα... βουνό στη ρεβάνς του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός των Reds, Τζόρνταν Χέντερσον, στάθηκε στα σοβαρά λάθη που στοίχισαν στη Λίβερπουλ, αλλά και στα συναισθήματα στο στρατόπεδο των Reds μετά το ταπεινωτικό σκορ.

«Πολύ δύσκολο. Ανάμικτα συναισθήματα - προφανώς απογοήτευση, εκνευρισμός με το αποτέλεσμα, αλλά σε μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ένιωσα ότι παίξαμε καλά.

Ήμασταν άτυχοι που πήγαμε ισόπαλοι στα αποδυτήρια. Αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη, ειδικά στα γκολ, και όταν κάνεις λάθη, μια ομάδα όπως η Ρεάλ σε τιμωρεί και μας τιμώρησαν κάθε φορά απόψε.

Έχουν ποιοτικούς παίκτες παντού, αλλά σίγουρα δεν βοηθήσαμε τους εαυτούς μας, ειδικά στην στατική φάση από την οποία η Ρεάλ έβαλε το τρίτο γκολ. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν φάουλ, αλλά δεν αμυνθήκαμε σωστά και μετά από αυτό υπήρχαν μερικές μπαλιές που θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα και το παιχνίδι μας ξέφυγε» ήταν τα λόγια του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα