Μόντριτς: «Θέλω να συνεχίσω στη Ρεάλ επειδή το αξίζω»

Μόντριτς: «Θέλω να συνεχίσω στη Ρεάλ επειδή το αξίζω»

Newsroom
Μόντριτς: «Θέλω να συνεχίσω στη Ρεάλ επειδή το αξίζω»

bet365

Ο Λούκα Μόντριτς έδωσε τη δική του απάντηση για την επόμενη μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι θέλει να «κερδίσει» την ανανέωσή του στο κλαμπ.

Νεφελώδες παραμένει το τοπίο γύρω από το μέλλον του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με το συμβόλαιο του Κροάτη να εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και τους Μαδριλένους προς το παρόν να διατηρούν σιγή ιχθύος, όλα παραμένουν ανοικτά για τον επόμενο σταθμό του έμπειρου χαφ.

Ο ίδιος πάντως δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του και τόνισε πως θέλει να κερδίσει με την αξία του μια νέα πρόταση ανανέωσης από τον σύλλογο της καρδιάς του.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον σύλλογο. Είμαι πολύ ήρεμος. Κάθε φορά που μου κάνουν την ερώτηση, απαντώ πάντα το ίδιο: Νιώθω καλά και θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά πρέπει να μιλήσω με τον σύλλογο, να δω τι πιστεύουν και θα δούμε.

Θέλω να συνεχίσω γιατί το αξίζω, όχι επειδή μου προσφέρουν ανανέωση. Δεν τα έχω παρατήσει ποτέ στη ζωή μου και δεν πρόκειται να συμβεί τώρα. Ό,τι και να συμβεί, τίποτα δεν θα αλλάξει τη σχέση μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο σύλλογος της ζωής μου» ήταν τα λόγια του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα