Μπεν Τσίλγουελ: Βγήκε απ' το ματς υποβασταζόμενος και αποχώρησε με πατερίτσες, εξαιρετικά αμφίβολος για το Μουντιάλ (vid)

Newsroom
Μπεν Τσίλγουελ: Βγήκε απ' το ματς υποβασταζόμενος και αποχώρησε με πατερίτσες, εξαιρετικά αμφίβολος για το Μουντιάλ (vid)

bet365

Οι κάμερες κατέγραψαν τί είπε ο Μπεν Τσίλγουελ σε έναν σοκαρισμένο Μέισον Μάουντ μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της νίκης της Τσέλσι επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο μπακ της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ, είπε στον συμπαίκτη του, Μέισον Μάουντ, ότι ο μηριαίος του «έσκασε» πέφτοντας στο έδαφος κατά τη διάρκειας της νίκης της ομάδας του με 2-1 στο Champions League εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τετάρτη, με τις πιθανότητές να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο να μειώνονται.

Ο Τσίλγουελ έπεσε στις καθυστερήσεις του αγώνα κρατώντας το πίσω μέρος του αριστερού του ποδιού. Για να βγει από τον αγωνιστικό χώρο χρειάστηκε τη βοήθεια του Μάουντ ο οποίος τον ρώτησε τι συνέβη. Οι κάμερες του BT Sport φάνηκαν να αντιλαμβάνονται την απάντηση του Τσίλγουελ καθώς φώναζε «έσκασε» αφήνοντας τον συμπαίκτη του εμφανώς αναστατωμένο. Τα λόγια του Τσίλγουελ έδειχναν ότι ήξερε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά, κάτι που φάνηκε κι από το γεγονός ότι χρειάστηκε πατερίτσες για να αποχωρήσει μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο τεχνικός των «μπλε» Γκρέιαμ Πότερ, παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι δεν ήταν αισιόδοξος για την ταχεία ανάκαμψη του 25χρονου, με το Παγκόσμιο Κύπελλο λιγότερο από τρεις εβδομάδες μακριά! Όταν ρωτήθηκε αν ο Τσίλγουελ είναι πλέον αμφίβολος για το Κατάρ, ο Πότερ είπε στους δημοσιογράφους: «Νομίζω ότι πρέπει να πούμε ναι. Προφανώς δεν θέλω να προσθέσω κάτι περισσότερο από αυτό, αλλά όταν ένας παίκτης σηκώνεται όπως εκείνος δεν είναι ποτέ θετικό. Του μίλησα για λίγο. Ένιωσε κάτι καθώς ξεκινούσε, είναι απογοητευμένος και αναστατωμένος. Δεν είναι θετικό αυτή τη στιγμή. Είναι χτύπημα να τον βλέπεις να σηκώνεται έτσι.»

Θυμίζουμε ότι ο Τσίλγουελ αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό και τη σεζόν 2021-22 μετά τη ρήξη αχιλείου τον περασμένο Νοέμβριο που τον κράτησε εκτός δράσης για πέντε μήνες. Η Αγγλία ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλό με το παιχνίδι κόντρα στο Ιράν στις 21 Νοεμβρίου, και τώρα φαίνεται πολύ απίθανο ο Τσίλγουελ να είναι έτοιμος για αυτό το ματς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα