Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα 3-1: Μοίραζε ο Ντι Μαρία, σκόραρε ο Ραμπιό (vid)

Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα 3-1: Μοίραζε ο Ντι Μαρία, σκόραρε ο Ραμπιό (vid)

bet365

Ο Ντι Μαρία μοίρασε τρεις ασίστ, ο Ραμπιό πέτυχε δυο γκολ και η Γιουβέντους επικράτησε 3-1 της Μακάμπι Χάιφα εντός. Πρώτη νίκη για τη «Μεγάλη Κυρία» στον όμιλο.

Οι «μπιανκονέρι» προέρχονταν από τρεις ήττες στο Champions League, όμως ποτέ αυτό το σερί δεν έφτασε στις τέσσερις. Η Γιουβέντους μετά την τριάρα στη Μπολόνια, επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Μακάμπι Χάιφα κι έμεινε ζώντανη στη μάχη της πρόκρισης. Σούπερ ο Ντι Μαρία με τρεις ασίστ, δυο γκολ ο Ραμπιό. Πολύ καλή παρουσία της Μακάμπι, η οποία είχε δυο δοκάρια με τον Ατζίλι.

Η Γιούβε μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 13ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Βλάχοβιτς. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι Ισραηλινοί κράτησαν τη Γιουβέντους μακριά από την εστία τους, ήταν εξαιρετικοί ανασταλτικά και μέχρι το ημίωρο δεν απειλήθηκαν. Ωστόσο, στο 35' ήρθε το γκολ, οι γηπεδούχοι πρέσαραν ψηλά, έκλεψαν τη μπάλα και ο Ντι Μαρία πέρασε ωραία την κάθετη για τον Ραμπιό, ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά για το 1-0.

Στην επόμενη καλή φάση των γηπεδούχων ήρθε και το δεύτερο γκολ. Στο 50ο λεπτό ο Ντι Μαρία με όμορφη μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Βλάχοβιτς και ο Σέρβος πέτυχε το 2-0. Η Μακάμπι αντέδρασε και στο 62′ είχε δοκάρι σε σουτ του Ατζίλι που απέκρουσε και ο Σέζνι. Οι Ισραηλινοί συνέχισαν να κυκλοφορούν σωστά και στο 75' μπήκαν ξανά στο κόλπο. Ο Ντέιβιντ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε τον Σέζνι και πέτυχε το 2-1. Η Γιουβέντους πάντως δεν επηρεάστηκε και στο 83' «σφράγισε» τη νίκη. Ο Ντι Μαρία εκτέλεσε κόρνερ και ο Ραμπιό με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-1.

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο (67′ Μπονούτσι), Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (46′ Αλεξ Σάντρο), ΜακΚένι, Παρέδες (85′ Μιρέτι), Ραμπιό, Ντι Μαρία, Κόστιτς (66′ Λοκατέλι), Βλάχοβιτς (73′ Κιν).

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Σεκ, Μπατουμπινσικά, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (60′ Χαζίζια), Μουχαμάντ (84′ Ρουκάβιτσια), Σερί, Αμπού Φανί (72′ Λάβι), Τσιμποτά (59′ Ατζίλι), Πιερό (72′ Ντέιβιντ).

Αποτελέσματα

Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα 3-1

Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Βαθμολογία (8ος Ομιλος)

1. Παρί Σεν Ζερμέν 7 (6-3)
2. Μπενφίκα 7 (5-2)
3. Γιουβέντους 3 (5-5)
4. Μακάμπι 0 (2-8)

Επόμενη αγωνιστική (11/10)

Μακάμπι - Γιουβέντους

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπενφίκα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα