Σεβίλλη - Ντόρτμουντ 1-4: Χάρμα οφθαλμών οι Βεστφαλοί, άλωσαν με τεσσάρα την Ανδαλουσία (vid)

Νίκος Κικίδης
Σεβίλλη - Ντόρτμουντ 1-4: Χάρμα οφθαλμών οι Βεστφαλοί, άλωσαν με τεσσάρα την Ανδαλουσία (vid)

bet365

Ντόρτμουντ... τεσσάρων αστέρων, ισοπέδωσε 4-1 την αποκαρδιωτική Σεβίλλη με όπλο τον επιθετικό πλουραλισμό και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παράσταση για ένα ρόλο! Ντόρτμουντ και Σεβίλλη αποτύπωσαν πλήρως την αγωνιστική τους κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο χορτάρι του «Σάντσες Πιθχουάν», με τους Βεστφαλούς να διασύρουν 4-1 τους αποκαρδιωτικούς Ισπανούς για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση του ομίλου και στο -3 από τo... τρένο της Μάντσεστερ Σίτι.

Κι αν κάποιος είχε αμφιβολίες στην εκκίνηση για την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Ντόρτμουντ φρόντισε να τις εξαφανίσει από νωρίς. Μόλις στο 6΄άλλωστε ο Γκερέιρο υποδέχθηκε άψογα τη μπάλα έπειτα από φοβερή μπαλιά του Μπέλιγχαμ και αφού ζύγισε το πόδι του, εκτόξευσε κεραυνό έξω από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα του Μπόνο. Το προβάδισμα απλώς άνοιξε την όρεξη στους φιλοξενούμενους που έφτασαν και στο 2-0 με τον εξαιρετικό Μπέλιγχαμ στο 41΄.

Δυο λεπτά αργότερα ο Αντεγιέμι έδωσε συνέχεια στο πάρτι, αφού εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Μπόνο μετά το... χορευτικό του Μουκοκό για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Ελ Νεσίρι μείωσε προσωρινά σε 3-1 στο ξεκίνημα του β΄μέρους, όμως ο Μπραντ στο 74΄ανέβασε και πάλι τη διαφορά στα τρία γκολ. Ένα γκολ που αποτέλεσε και την τελευταία υπογραφή της κεφάτης Ντόρτμουντ, η οποία άλωσε για δεύτερη σερί φορά το «Πιθχουάν» κάνοντας παράλληλα γερό βήμα πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Σεβίλλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Καρμόνα, Σάλας, Τέλες, Γκούντελι, Χορδάν, Ράκιτιτς, Ίσκο, Σούσο, Ελ Νεσίρι

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Μάιερ, Μενιέ, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο, Τσαν, Οζκάν, Αντεγιέμι, Μπραντ, Μπέλιγχαμ, Μουκοκό

Αποτελέσματα

Σεβίλλη - Ντόρτμουντ 1-4
Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη 5-0

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 9 (11-1)
2. Ντόρτμουντ 6 (8-3)
3. Σεβίλλη 1 (1-8)
4. Κοπεγχάγη 1 (0-8)

Επόμενη αγωνιστική (11/10)

Ντόρτμουντ - Σεβίλλη
Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα