Ματσάρα στη Σεβίλλη με φαβορί την Ντόρτμουντ στο 2,45

Newsroom
Ματσάρα στη Σεβίλλη με φαβορί την Ντόρτμουντ στο 2,45
Το Champions League επιστρέφει με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η «αυλαία» του Nations League έπεσε κι αυτή του Champions League ανοίγει ξανά μετά από διακοπή μίας εβδομάδας. Τα «αστέρια» μπαίνουν στην τρίτη στροφή και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, με πολλά μεγάλα παιχνίδια να δεσπόζουν στο πρόγραμμα και ορισμένες εξαιρετικές στοιχηματικές επιλογές, μέσα από τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα. Πάμε να δούμε μερικά σημεία από το κουπόνι της Τρίτης και της Τετάρτης, στο οποίο φιγουράρει μεταξύ άλλων η ματσάρα ανάμεσα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα, καθώς και η «μάχη» του έβδομου ομίλου στην Ανδαλουσία ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ντόρτμουντ.

Ίντερ - Μπαρτσελόνα (4/10, 22:00)

Γκάβι

Τρίτη «τιτανομαχία» στον όμιλο του «θανάτου». Οι πρώτες δύο κρίθηκαν υπέρ της Μπάγερν Μονάχου, που πήρε κεφάλι στο γκρουπ με 2/2. Πλέον, τα δύο... θύματά της, Ίντερ και Μπαρτσελόνα δίνουν καθοριστική αναμέτρηση με στόχο τη δεύτερη θέση, μία εβδομάδα πριν τη ρεβάνς στο «Καμπ Νόου».

Εντός των συνόρων τους οι δύο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα. Η Μπαρτσελόνα πάτησε κορυφή στη La Liga μετά από 91 αγωνιστικές, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ παθητικό και η μοναδική της επίσημη ήττα είναι αυτή στο Μόναχο, όπου παρουσιάστηκε πολύ πιο ανταγωνιστική από τις προηγούμενες ήττες κόντρα στην Μπάγερν.

Αντίθετα, η Ίντερ γνώρισε νέα ήττα στο ντέρμπι με τη Ρόμα κι έμεινε στο -8 από την κορυφή του Campionato, ενώ ο Σιμόνε Ιντσάγκι πιθανότατα να μην έχει στη διάθεσή του τον Λαουτάρο Μαρτίνες, εκτός των Λουκάκου και Μπρόζοβιτς.

Πολλά τα προβλήματα των Νερατζούρι, ανεβασμένο το ηθικό των Μπλαουγκράνα που ψάχνουν την πρώτη νίκη-δήλωση... επιστροφής στην Ευρώπη, γι' αυτό και επιλέγουμε το διπλό, σε συνδυαστικό στοίχημα με Under 2,5 γκολ. Το βρίσκουμε στην πολύ καλή απόδοση 5,00 στο Πάμε Στοίχημα.

Λίβερπουλ - Ρέιντζερς (4/10, 22:00)

Λίβερπουλ -

Ακόμα ένα στραβοπάτημα για τη Λίβερπουλ εντός συνόρων (3-3 με Μπράιτον) και άλλη μια ευκαιρία για αντίδραση στο Champions League. Η πύρρειος νίκη επί του Άγιαξ τη βοήθησε να ανακτήσει έδαφος στην οικονομία του ομίλου και πλέον, με αντίπαλο τη Ρέιντζερς, σκοπεύει να μειώσει ή να εξανεμίσει τη διαφορά από την κορυφή.

Οι Προτεστάντες βελτιώθηκαν εντός συνόρων και με δύο σερί νίκες θα παίξουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο «Άνφιλντ», στην πρώτη «μονομαχία» τους με τους Κόκκινους σε επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Απέναντι στη Νάπολι ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο και με βάση το βρετανικό στοιχείο της αναμέτρησης, η ομάδα του Τζίο Φαν Μπρόνκχορστ αναμένεται να βάλει τα δυνατά της για να κρατήσει για όσο το δυνατόν περισσότερο τη Λίβερπουλ μακριά από το γκολ. Το Χ ημίχρονο/1 τελικό πληρώνει 4,25 στο Πάμε Στοίχημα. Εξαιρετική απόδοση.

Ζάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (5/10, 19:45)

Ζαλτσμπουργκ

Αήττητη από τα τέλη Ιουλίου, η Ζάλτσμπουργκ αποδεικνύει ότι εκτός από σταθερή δύναμη εντός συνόρων έχει φτιάξει «μέταλλο» και στο Champions League. Παρά την παρουσία της σε όμιλο με δύο ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση, οι Αυστριακοί απέσπασαν βαθμό από αμφότερες (Μίλαν εντός, Τσέλσι εκτός) και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσουν τον ρυθμιστή του ομίλου.

Αν μάλιστα εκμεταλλευτούν την έδρα τους στο παιχνίδι απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τότε θα αποκτήσουν και ισχυρό έδαφος για την πρόκριση αφού θα τους προσπεράσουν στη δεύτερη θέση.

Την ίδια ώρα, οι πρωταθλητές Κροατίας συνεχίζουν να πορεύονται με προίκα το τρίποντο της πρεμιέρας κόντρα στην Τσέλσι, έχοντας παράλληλα αποκτήσει ήδη διψήφια διαφορά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα με 10 νίκες σε έντεκα παιχνίδια!

Τα δύο φαινομενικά αουτσάιντερ του ομίλου, λοιπόν, καλούνται να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους σε δύο ματς μέσα σε έξι μέρες και για το πρώτο βήμα, προτείνουμε τη νίκη της Ζάλτσμπουργκ (1) με απόδοση 1,70, την καλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά.

Σεβίλλη - Ντόρτμουντ (5/10, 22:00)

Ntortmoynt

Βαρέλι χωρίς πάτο η φετινή Σεβίλλη (μία νίκη σε εννέα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις), ικανή για το καλύτερο αλλά και με αστάθειες η Ντόρτμουντ που σε ό,τι αφορά τον όμιλο του Champions League έδειξε το όμορφό της πρόσωπο στις δύο αγωνιστικές παρά την ήττα της από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Ανδαλουσιανοί ηττήθηκαν και από την Ατλέτικο Μαδρίτης, εντός έδρας, ενώ από ήττα προέρχονται και οι Βεστφαλοί, εκτός έδρας κόντρα στην Κολωνία (3-2), ένα ματς που αν το κέρδιζαν θα πατούσαν μόνοι στην κορυφή της Bundesliga. Η ευκαιρία αυτή χάθηκε, όμως, μία νέα απλώνεται μπροστά στους Κιτρινόμαυρους, να κάνουν αποφασιστικό βήμα για τη δεύτερη θέση του ομίλου, απέναντι στους Σεβιγιάνους που ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν. Και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα τον βρουν το βράδυ της Τετάρτης, σε ένα παιχνίδι πιθανότατα χωρίς επιστροφή για το μέλλον τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο 2,45 το «διπλό» της Ντόρτμουντ, εναλλακτικά στο 3,50 το «Χ», οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από το Πάμε Στοίχημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα