Κλοπ: Ξεφύσηξε από ανακούφιση και έδιωξε όλο το άγχος (vid)

Κλοπ: Ξεφύσηξε από ανακούφιση και έδιωξε όλο το άγχος (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: Ξεφύσηξε από ανακούφιση και έδιωξε όλο το άγχος (vid)

bet365

Το είχε τόσο πολλή ανάγκη και το έδειξε. Ο Γιούργκεν Κλοπ ξαναβρήκε το χαμόγελό του, ξεφύσηξε από ανακούφιση και ευελπιστεί να έφυγε πλέον όλη αυτή η αρνητική ενέργεια που είχε κυριεύσει τη Λίβερπουλ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Έστω και με άγχος, έστω και με γκολ στο φινάλε, με τον Ζοοέλ Μάτιπ να είναι ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος για το τελικό 2-1 απέναντι στον Άγιαξ στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» στο φετινό Champions League. Και μαζί να πάρει μεγάλη ανάσα.

Αυτή την ανάσα απόλαυσε και ο Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε, δίχως έξαλλους πανηγυρισμούς και γροθιές στον αέρα αυτή τη φορά. Ήθελε απλά να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη, έβαλε το χέρι στο σημείο της καρδιάς και ξεφύσηκε από ανακούφιση.

Παράλληλα, θέλησε να διώξει όλο το άγχος και την κακή ενέργεια από πάνω του και ελπίζει αυτό να συνέβη για όλη την ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα