Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου 0-2: «Καθάρισε» ο Σανέ μέσα στο Μιλάνο (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου 0-2: «Καθάρισε» ο Σανέ μέσα στο Μιλάνο (vids)

bet365

H Mπάγερν Μονάχου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λερόι Σανέ νίκησε με 2-0 την Ίντερ στο Μιλάνο και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο Champions League.

Σε ένα «κλειστό» ματς, με λίγες φάσεις, η ανώτερη Μπάγερν Μονάχου πέρασε από το Μιλάνο με το «διπλό», καθώς νίκησε με 2-0 την κυπελλούχο Ιταλίας, Ίντερ. Πρωταγωνιστής ο Λερόι Σανέ, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ και στο δεύτερο «έκρυψε» τη μπάλα με τον Κομάν. Τη νίκη των Βαυαρών παρακολούθησαν από τις εξέδρες παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ που βρίσκονται στο Μιλάνο για τις υποχρεώσεις της «επίσημης αγαπημένης» στο Eurobasket. Ο λόγος για τους Κώστα Παπανικολάου, Νικ Καλάθη, Γιώργο Παπαγιάννη, Δημήτρη Αγραβάνη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τους τρεις αδελφούς Αντετοκούνμπο.

Oι Γερμανοί είχαν εξ αρχής τον έλεγχο της αναμέτρησης, ήταν η ομάδα που πίεζε και στο 25' πήρε το προβάδισμα. Ο Κίμιχ έβγαλε εξαιρετική βαθιά μπαλιά, ο Σανέ έκανε φανταστικό κοντρόλ, «άδειασε» τον Ονάνα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1.

Οι Νερατζούρι προσπάθησαν να πιέσουν στην αρχή του δεύτερου μέρους για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 66' ο Σανέ και ο Κομάν έκαναν «μαγικά» μέσα στη μεγάλη περιοχή των Ιταλών, ο σκόρερ του πρώτου γκολ έκανε το γύρισμα και ο άτυχος Ντ' Αμπρόζιο έστειλε την μπάλα με το γόνατο στην εστία της ομάδας του, για το 2-0 των Βαυαρών και κάπου εκεί «έσβησε» το παιχνίδι.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονανά, Ντ'Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ (72' Ντε Βριτζ), Μπαστόνι (72' Ντιμάρκο), Ντάμφρις (72' Νταρμιάν), Μικίταριαν, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (81' Γκαλιαρντίνι), Γκόζενς, Μαρτίνες, Τζέκο (71' Κορέα).

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Ντε Λιχτ (75' Ουπαμεκάνο), Ερναντέζ (84' Στάνισιτς), Ντέιβις, Κίμιχ, Σάμπιτζερ (61' Γκορέτσκα), Κομάν (75' Γκνάμπρι), Μίλερ, Σανέ (84' Μουσάλα), Μανέ

3ος όμιλος

1η αγωνιστική

  • Μπαρτσελόνα-Βικτόρια Πλζεν 5-1
  • Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου 0-2

Βαθμολογία

1.Μπαρτσελόνα 3 (5-1)
2.Μπάγερν Μονάχου 3 (2-0)
3.Ίντερ 0 (0-2)
4.Βικτόρια Πλζεν 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (2η)

  • Βικτόρια Πλζεν - Ίντερ 13/9, 19:45
  • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 13/9, 22:00
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα