Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν: Χατ τρικ ο Λεβαντόφσκι στο πρώτο του ματς στο Champions League με τους Μπλαουγκράνα (vids)

Newsroom
Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλζεν: Χατ τρικ ο Λεβαντόφσκι στο πρώτο του ματς στο Champions League με τους Μπλαουγκράνα (vids)

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πρώτο του ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο Champions League έκανε χατ τρικ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν στο «Καμπ Νόου».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ασταμάτητος και με τη Μπαρτσελόνα! Ο Πολωνός σταρ στο πρώτο του ημίχρονο στο Champions League με τη φανέλα των Καταλανών σκόραρε δυο φορές κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης του «Καμπ Νόου» ο 33χρονος φορ με εξαιρετικό πλασέ από το όριο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο «Λέβα» σκόραρε και στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Στο 45+3' ο Ντεμπελέ με αυτοθυσία κέρδισε τη μπάλα έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο διεθνής «killer» με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα σε κενή εστία για το 3-1. Ο Λεβαντόφσκι στα πρώτα πέντε ματς του με τη Μπαρτσελόνα μετράει ήδη επτά γκολ!

Ο Λεβαντόφσκι συμπλήρωσε το πρώτο του χατ τρικ στη νέα του ομάδα στο 67' όταν ο Τόρες του έστρωσε τη μπάλα και ο διεθνής φορ με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 4-1. Ο Πολωνός στα πρώτα του πέντε ματς με τη Μπαρτσελόνα μετράει ήδη οκτώ γκολ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα