Ντόρτμουντ - Κοπεγχάγη: Ο Ρόις «χόρεψε» την άμυνα με no-look ντρίμπλα για το 1-0 (vid)

Newsroom
Ντόρτμουντ - Κοπεγχάγη: Ο Ρόις «χόρεψε» την άμυνα με no-look ντρίμπλα για το 1-0 (vid)

bet365

Φανταστικό πρώτο γκολ στην ευρωπαϊκή σεζόν της Ντόρτμουντ από τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος άδειασε με τρομερή no-look, κοφτή ντρίμπλα τον Βάβρο και έβαλε μπροστά τους Βεστφαλούς κόντρα στην Κοπεγχάγη του Ζέκα.

Ο Μάρκο Ρόις ξεκίνησε... ζεστά τη νέα σεζόν και μετά τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα, άνοιξε λογαριασμό στο φετινό Champions League με απολαυστική ατομική ενέργεια για το 1-0 της Ντόρτμουντ κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Στο 35ο λεπτό, ο Γερμανός κάπτεν παρέλαβε υπέροχη κάθετη πάσα από τον Γιούλιαν Μπραντ, με τον Ζέκα να μην μπορεί να την ανακόψει και άδειασε με τρομερή no-look ντρίμπλα τον στόπερ Βάβρο, πλασάροντας άνετα τον Ράιαν για το προβάδισμα των Βεστφαλών.

Αυτό είναι, μάλιστα, το τρίτο σερί εντός έδρας ματς στο Champions League που σκοράρει ο Μάρκο Ρόις, κάτι που είχε να κάνει από τον Νοέμβριο του 2014!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα