Τσάβι: «Ο όμιλός μας στο Champions League είναι ο πιο δύσκολος των τελευταίων 20 ετών»

Τσάβι: «Ο όμιλός μας στο Champions League είναι ο πιο δύσκολος των τελευταίων 20 ετών»

Newsroom
Τσάβι: «Ο όμιλός μας στο Champions League είναι ο πιο δύσκολος των τελευταίων 20 ετών»

bet365

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντες παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι ο Κουντέ θα έχει εγγραφεί πριν από το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ ενώ σχολίασε και την κλήρωση της ομάδας του στο Champions League.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται αύριο (28/8) τη Βαγιαδολίδ στο «Καμπ Νου» όπου φιλοδοξεί να διευρύνει τα θετικά της αποτελέσματα μετά το εκτός έδρας 4-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην τελευταία αγωνιστική. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι ο προπονητής της σχολίασε τα μεταγραφικά του συλλόγου, αλλά και τον όμιλο του Champions League.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και είμαστε πεπεισμένοι ότι αύριο θα εγγραφεί για να μας βοηθήσει», δήλωσε για την περίπτωση του Ζουλς Κουντέ ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται ως τώρα στις επιλογές του.

Ερωτηθείς για τον όμιλο των «μπλαουγκράνα» στο Champions League, τον φετινό όμιλο «του θανάτου», με Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ [και Βικτόρια Πλζεν], ο Καταλανός κόουτς τον χαρακτήρισε τον πιο δύσκολο των τελευταίων δύο δεκαετιών. «Θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε όλους, αλλά είναι ο πιο δύσκολος όμιλος τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι μια πρόκληση».

Ο Τσάβι δήλωσε επίσης ότι παρότι δεν χάνει την ελπίδα του για την περίπτωση του Μπερνάρντο Σίλβα, το βλέπει εξαιρετικά δύσκολο, ενώ σχετικά με τους «υπ' ατμόν» παίκτες Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Μέμφις Ντεπάι, σημείωσε: «Δεν αποκλείω καμία κατάσταση. Ούτε σχετικά με τον Ομπαμεγιάνγκ, ούτε με τον Μέμφις. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Ας δούμε που θα βρισκόμαστε σε πέντε ημέρες».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα