Στον πάγκο της Τραμπζονσπόρ ο Μπακασέτας!

Newsroom
 Στον πάγκο της Τραμπζονσπόρ ο Μπακασέτας!

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται, παρά τον τραυματισμό του, μεταξύ των αναπληρωματικών των πρωταθλητών Τουρκίας στο ματς με την Κοπεγχάγη. Βασικοί οι Σιώπης, Ζέκα για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αποψινή (24/8) αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Κοπεγχάγη, στη ρεβάνς του 2-1 που κέρδισαν πριν από μερικές ημέρες οι πρωταθλητές Δανίας τους αντίστοιχους της Τουρκίας για τα play offs του Champions League. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με έντονο ελληνικό χρώμα αφού στους μεν πρώτους παίζουν οι Ζέκα, Οικονόμου στους δε δεύτερους οι Σιώπης, Μπακασέτας.

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της τουρκικής ομάδας στον αγώνα του Πάρκεν, όμως εσχάτως ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού που λέχθηκε ότι μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης ακόμη και για 20 ημέρες και για αυτό μέχρι πρότινος δεν υπολογίζονταν.

Ωστόσο ο 29χρονος βρίσκεται στον πάγκο και έτσι δείχνει κοντά στην ομάδα, ενώ για να είναι μεταξύ των αναπληρωματικών σημαίνει πως αν σφίξει τα δόντια θα μπορέσει, εφόσον χρειαστεί, να παίξει ως αλλαγή.

Για τους γηπεδούχους ο Σιώπης ξεκινά βασικός, όπως και ο Ζέκα για τους φιλοξενουμένους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα