Η σημερινή δυάδα του Champions League από τη Κingbet

Newsroom
Η σημερινή δυάδα του Champions League από τη Κingbet

bet365

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τους ομίλους των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων και απόψε διεξάγονται οι σπουδαίες ρεβάνς των πλέι οφ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ μάχη με έντονο Ελληνικό χρώμα υπάρχει στον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Κοπεγχάγη. Από τη μία οι Μπακασέτας (αν και το πιθανότερο είναι να μην παίξει απόψε) και Σιώπης στους γηπεδούχους και από την άλλη ο Ζέκα στους φιλοξενούμενους.

Η Κοπεγχάγη επικράτησε στον πρώτο αγώνα με 2-1. Ακολούθησε το άνετο 3-0 στο πρωτάθλημα Δανίας επί της Λίνγκμπι. Από την άλλη η Τράμπζονσπορ έκανε ροτέισον στο εγχώριο ματς με την Αντάλια και το πλήρωσε γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-2.

Με δεδομένο ότι οι Τούρκοι χρειάζονται απαραιτήτως γκολ για να φτάσουν στην ανατροπή και οι Δανοί έρχονται από επτά διαδοχικά over θα στραφούμε στην επιλογή των πολλών τερμάτων. Σε απόδοση 1.85 το Over 2.5 στο Τράμπζονσπορ – Κοπεγχάγη!

Στο «Μάξιμιρ» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα ψάξει την ανατροπή του εις βάρος της 1-0 κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ.

Από καθαρή ατυχία έμεινε σε τόσο χαμηλά επίπεδα το πρώτο παιχνίδι από πλευράς παραγωγικότητας. Υπήρξαν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, κάτι που λογικά θα συμβεί και πάλι. Εξάλλου, οι Κροάτες είναι αναγκασμένοι κάποια στιγμή να ανοιχτούν και η Μπόντο είναι ομάδα που λειτουργεί υποδειγματικά στο ανοικτό γήπεδο.

Το G/G (1.65) φαντάζει πολύ πιθανό υπό αυτές τις συνθήκες στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπόντο Γκλιμτ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα