Πεντάρα ο Ερυθρός Αστέρας, βήμα πρόκρισης για Ντιναμό Κιέβου

Newsroom
Πεντάρα ο Ερυθρός Αστέρας, βήμα πρόκρισης για Ντιναμό Κιέβου

bet365

«Πεντάστερος» ο Ερυθρός Αστέρας, διέλυσε 5-0 την Γιερεβάν με χατ τρικ του Μπούκαρι και βρίσκεται με το... 1,5 πόδι στα play off του Champions League. Προβάδισμα και για Ντιναμό Κιέβου.

Με το ένα πόδι στα play off του Champions League βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας μετά και τη νίκη με το εκκωφαντικό 5-0 στο πρώτο ματς απέναντι στην Πιούνικ Γιερεβάν. Με τον Μπούκαρι να βρίσκεται σε τρελά κέφια και να πετυχαίνει χατ τρικ, οι Σέρβοι δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να σκορπίσουν στους... πέντε ανέμους τους Αρμένιους και να σφραγίσουν επί της ουσίας την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 29΄ο Μπούκαρι, με τον Κάνγκουα να παίρνει τη σκυτάλη τέσσερα λεπτά αργότερα για το 2-0.

Από εκεί και έπειτα ο Μπούκαρι ανέλαβε ξανά δράση και με δυο γκολ στο 44΄και στο 70΄έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, η οποία δεν σταματούσε να σφυροκοπά τους Αρμένιους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77΄ο Μίτροβιτς, χαρίζοντας μια νίκη με εντυπωσιακό σκορ στον Ερυθρό Αστέρα που μόνο με... αυτοκτονία κινδυνεύει να μείνει εκτός διοργάνωσης.

Νωρίτερα η Ντιναμό Κιέβου έπαιρνε σημαντική νίκη 1-0 επί της Στουρμ Γκρατς και ταυτόχρονα προβάδισμα για την πρόκριση στα play off του Champions League. Τη διαφορά σε έναν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές αγώνα έκανε ο Καραβάεφ, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 28΄.

Τα αποτελέσματα στο Champions League:

Μπόντο - Ζαλγκίρις 5-0
Καραμπάγκ - Φερεντσβάρος 1-1
Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού 4-0
Ντιναμό Κιέβου - Στουρμ Γκρατς 1-0
Ερυθρός Αστέρας - Πιούνικ Γιερεβάν 5-0

Στο Conference League η Στεάουα Βουκουρεστίου πανηγύρισε μεγάλο διπλό στην έδρα της Στρέντα με 1-0 που την έβαλε σε τροχιά πρόκρισης. Σπουδαία νίκη πήρε και η Βίμποργκ απέναντι στην Τορσβάν της οποίας επικράτησε άνετα 3-0, ενώ ισόπαλα έληξαν τα ματς Ρίγα - Ζιλ Βιθέντε (1-1) και Βόλφσμπεργκερ - Τζίρα (0-0).

Τα αποτελέσματα στο Conference League:

Ρίγα - Ζιλ Βιθέντε 1-1
Βίμποργκ - Τορσάβν 3-0
Βολφσμπέργκερ - Τζίρα 0-0
Στρέντα - Στεάουα Βουκουρεστίου 0-1

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα