Τα τρία δυνατά σημεία της μέρας από την Kingbet

Newsroom
Τα τρία δυνατά σημεία της μέρας από την Kingbet

bet365

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα προκριματικά των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων και απόψε έχουμε μπόλικο… ψωμί.

Προγνωστικά Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού

Ξεκίνημα από το Τσάμπιονς Λιγκ με το Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού. Οι Ισραηλινοί απέδειξαν κόντρα στον Ολυμπιακό πως φέτος έχουν υψηλές βλέψεις και πολύ καλό υλικό. Παίζουν με τρομερή αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα μπουν με φόρα στο κατάμεστο γήπεδό τους. Ο κόσμος δίνει φτερά στους παίκτες και ο Απόλλωνας δεν είναι μαθημένος σε τέτοιες καταστάσεις. Πολύ περισσότερο τώρα που δείχνει εμφανώς να ψάχνεται πραγματοποιώντας πολύ μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά. Στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε από την Τορίνο με 1-0. Θα προσπαθήσει να κρατήσει την μπάλα όσο περισσότερο μπορεί, αλλά στο τέλος δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων. Υστερεί σε εμπειρία. Εχει να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο από το 2006 και τον αποκλεισμό από την Κορκ στα προκριματικά με 2-1. Ο άσος στο 1.65 είναι αποδεκτός.

Προγνωστικά Ρίγα – Ζιλ Βιθέντε

Στο Κόνφερενς Λιγκ υπάρχει ξεκάθαρη αξία στην κόντρα της Ζιλ Βιθέντε με αντίπαλο τη Ρίγα. Μπορεί οι Πορτογάλοι να προέρχονται από ανώτερο ποιοτικά πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο μέγεθος ευρωπαϊκά και υστερούν κατά πολύ σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και στο τελευταίο τους φιλικό κέρδισαν την κατώτερη Βιζέλα με 3-2. Το Σαββατοκύριακο ανοίγει η αυλαία του εγχώριου πρωταθλήματος κόντρα στην Πάκος. Η Ρίγα από την άλλη βρίσκεται εδώ και καιρό σε φουλ αγωνιστική δράση και μάλιστα το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει καταπληκτικά. Τρέχει ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα 10-2. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ρουζόμπεροκ με δύο νίκες και το συνολικό 5-1. Μπορεί να αποδειχτεί πολύ σκληρό καρύδι μέσα στο σπίτι της. Εξάλλου η Ζιλ Βιθέντε έχοντας τη ρεβάνς εντός δεν υπάρχει λόγος να ψάξει απεγνωσμένα τη νίκη. Το 1Χ στο Ρίγα - Ζιλ Βιθέντε κινείται στο 1.90!

Προγνωστικά Πόρτλαντ – Νάσβιλ

Κλείνουμε με MLS, όπου ο αγώνας του Πόρτλαντ με το Νάσβιλ δείχνει πως θα περάσει σχετικά εύκολα από το 1-1. Το Πόρτλαντ έρχεται από πέντε G/G στα έξι τελευταία παιχνίδια του και τρία σερί εντός. Το Νάσβιλ έφτασε έξι διαδοχικά G/G εκτός έδρας και τα 8 στα 9 συνολικά. Συνυπολογίζουμε και το φετινό μεταξύ τους 2-2 στον πρώτο γύρο κι έδεσε το… γλυκό. Η στατιστική και η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί στο G/G του 1.65 στο Πόρτλαντ - Νάσβιλ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα