Μαρτίνς: «Εχω την ευθύνη, ήταν μεγάλη αποτυχία»

Μαρτίνς: «Εχω την ευθύνη, ήταν μεγάλη αποτυχία»

Newsroom
Μαρτίνς: «Εχω την ευθύνη, ήταν μεγάλη αποτυχία»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δουλέψουν πολύ.

«Βαριά» ήττα από την Μακάμπι γνώρισε ο Ολυμπιακός και το 4-0 που έχασε σήμανε και τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων» από τη συνέχεια του Champions League.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, παραδέχθηκε πως ήταν μεγάλη αποτυχία για το club και τόνισε πως χρειάζεται πολύ δουλειά.

«Ξεκινήσαμε καλά το πρώτο μέρος. Ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας και δεχτήκαμε το γκολ από μια στατική φάση. Προσπαθήσαμε να αντιδράσαμε. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στο δεύτερο ημίχρονο και αφήσαμε πολλούς χώρους. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη και στα δύο ματς. Δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και νιώσαμε την πίεση. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο στις μεταβιβάσεις και στο πρέσινγκ. Δεν είχαμε ψυχολογικές δυνάμεις να αντιδράσουμε. Ο πρώτος στόχος της χρονιάς χάθηκε αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα πολλούς στόχους. Ο μοναδικός τρόπος για να αντιδράσεις είναι η δέσμευση. Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι εις γνώση μου τι έχει συμβεί, είναι μεγάλη αποτυχία, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις».

@Photo credits: eurokinissi
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα