Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τελείως τα χαρτιά του, ανοιχτό για σχήμα με Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τελείως τα χαρτιά του, ανοιχτό για σχήμα με Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις δοκιμές του στον Ολυμπιακού και ενδεχομένως να δείξει και άλλα την Τετάρτη ανήμερα του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

Λιγότερο από 24 ώρες έμειναν πλέον για το Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα και ο Μαρτίνς έχοντας κάνει τις δοκιμές του για άλλη μία φορά δεν έδειξε για τα καλά τις προθέσεις του. Παρόλα αυτά ορισμένες διαφοροποιήσεις είναι πιθανό να προκύψουν στην 11άδα του συγκριτικά με το πρώτο ματς στο Ισραήλ, που είχε λήξει 1-1.

Σε σχέση με τα μετόπισθεν δεν είναι τόσο πιθανό να προκύψουν αλλαγές με τον Άβιλα πάντως να υπάρχει ως επιλογή για δεξιά εκτός από τον Βρσάλικο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να διεκδικεί θέση στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο ο Εμβιλά θεωρείται ο... σίγουρος και από εκεί και πέρα υπάρχει η εκδοχή με Κανέ και Μαντί Καμαρά ή η εκδοχή με Μαντί Καμαρά και Ζίνκερναγκελ μπροστά του για να βρεθούν στα άκρα Μασούρας και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο δε Ελ Αραμπί διεκδικεί τη θέση του Τικίνιο. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βέβαια μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ. Εάν ο Ζίνκερναγκελ επιλεγεί στα... φτερά τότε θα ξεκινήσει μαζί με τον Μασούρα στα δύο άκρα της επίθεσης.

Σε αυτή τη φάση πάντως το πάνω χέρι για την 11άδα δείχνουν να έχουν οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ, Μανωλάς και Βρσάλικο, κέντρο με Εμβιλά, Κανέ και Μαντί Καμαρά (ή με Μαντί Καμαρά και Ζίνκερναγκελ και άρα εκτός σχήματος τον Κανέ σε μία τέτοια περίπτωση) και τριάδα μπροστά με Ζίνκερναγκελ, Μασούρα και Τικίνιο ή Ελ Αραμπί. Εδώ έχει σημασία να σταθούμε και σε κάποιες λεπτομέρειες που ίσως μετρήσουν.

Οι Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ είχαν βγάλει κάποιες ενοχλήσεις στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν κάκιστος και είναι αουτσάιντερ για να ξεκινήσει. Επίσης για ένα διάστημα το κέντρο δεν πήγε καθόλου καλά με τη Μακάμπι, οπότε εκεί θα πέσει και το βάρος. Για το κέντρο υπάρχουν και επιλογές όπως των Κούντε και Μπουχαλάκη.

Ο ίδιος ο Μαρτίνς πάντως έκανε... ντρίμπλα αποφεύγοντας να πει το παραμικρό σε σχέση με ενδεχόμενες αλλαγές προσώπων ή θέματα στρατηγικής. Επί των αγωνιστικών ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε πως «όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και είναι σε καλή κατάσταση. Ο Βρσάλικο που αντιμετώπισε προβλήματα από το 30ό λεπτό και μετά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ο Ζίνκερναγκελ που επίσης έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα ξεκίνησε από χθες να προπονείται με την ομάδα κανονικά.

Όλοι οι παίκτες είναι καλά με εξαίρεση τον Κούτρη, τον Χασάν και τον Γκάρι Ροντρίγκες οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια θέματα, όπως ξέραμε και από το πρώτο παιχνίδι. Ο Ανδρούτσος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Για αύριο δεν μπορώ να σας αποκαλύψω φυσικά ποιοι παίκτες θα παίξουν, ούτε το ποια θα είναι η στρατηγική και το σύστημα που θα επιλέξουμε».

Θυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ. Στην αποστολή προστέθηκε και ο Κίτσος, οπότε είναι 24 οι παίκτες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα