Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και οι παίκτες ποντάρουν στη δύναμη ενός γεμάτου Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και οι παίκτες ποντάρουν στη δύναμη ενός γεμάτου Καραϊσκάκη

bet365

Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να γεμίσει το βράδυ της Τετάρτης και Μαρτίνς και παίκτες ποντάρουν πολλά στη δύναμη της έδρας του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα έχουν φύγει από τη Δευτέρα πάνω από 20.000 εισιτήρια και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το Καραϊσκάκη θα γεμίσει. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Γιαν Εμβιλά για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο τονίζοντας πως «αύριο πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε τελείως διαφορετικοί όσον αφορά στην αποφασιστικότητα στο παιχνίδι. Γενικώς να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη και την ατμόσφαιρα που θα μας προσφέρει ο κόσμος μας».

Στάθηκε δηλαδή στη δύναμη και τη δυναμική της έδρας και του φαληρικού γηπέδου. Σε μία τόσο κομβική ρεβάνς το γήπεδο Καραϊσκάκη ως έδρα και ο κόσμος της ομάδας θα παίξουν τον ρόλο τους.

Επίσης την Τετάρτη (27/7) τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα είναι ανοιχτά από τις 10.00 έως τις 16.00 και διαδικτυακά επίσης έως τις 16.00. Για την αγορά εισιτηρίου στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα, τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά και την Τετάρτη (27/7) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα