Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Παριζιάνοι εξετάζουν το ενδεχόμενο πρόσληψης ψυχολόγου για το ρόστερ

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Παριζιάνοι εξετάζουν το ενδεχόμενο πρόσληψης ψυχολόγου για το ρόστερ

bet365

Σύμφωνα με την L' Equipe, η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξει στο ιατρικό της επιτελείο έναν ειδικό ψυχικής υγείας, σκέψη που εντάθηκε μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Καλοκαίρι ανασύστασης φαίνεται πως είναι αυτό για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας -δια στόματος Νασέρ Αλ Κελαϊφί- έχουν προλογίσει την αλλαγή προσέγγισης στη μεταγραφική αγορά. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης τους ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν θα είμαστε πια φανταχτεροί και με τόσο γκλίτερ και λάμψη... Περιμένουμε απ' όλους τους ποδοσφαιριστές να υπερβάλλουν εαυτό τη νέα σεζόν. Πρέπει να γίνουμε ξανά ταπεινοί όλοι».

Επιπλέον, οι Γάλλοι θα προχωρήσουν σε αλλαγές και στο ιατρικό τους επιτελείο. Μάλιστα σύμφωνα με την «L' Equipe» σκέφτονται να καινοτομήσουν προσλαμβάνοντας ένα ψυχολόγο πλήρους απασχόλησης. Η σκέψη να βασιστούν σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας εντάθηκε μετά τον αποκλεισμό απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League πέρυσι, όταν κι υπήρξε προβληματισμός για την ψυχολογική κατάσταση των παικτών.

Αν και στο σύλλογο γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει θαυματουργή λύση, η Παρί παίρνει το προβάδισμα και εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο. Μέσα στο διευρυμένο οργανόγραμμα του, ο παριζιάνικος σύλλογος δεν έχει πραγματικά προσωπικό που να μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Αυτό θα πρέπει να γίνει σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού Τύπου. Ο ψυχολόγος θα έχει επίσης το καθήκον να ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα