Τσέφεριν: «Αν παίζεις λιγότερα ματς, θα πληρώνεσαι και λιγότερο»

Νίκος Κικίδης
Τσέφεριν: «Αν παίζεις λιγότερα ματς, θα πληρώνεσαι και λιγότερο»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA άφησε για λίγο στην άκρη τη... διπλωματία και απάντησε σε σκληρό τόνο στους ποδοσφαιριστές που κάνουν παράπονα για την αύξηση των αγώνων κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι φωνές των ποδοσφαιριστών που εκφράζουν τα παράπονά τους για την αύξηση των αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζουν να πληθαίνουν, με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα την επίθεση του Λούκα Μόντριτς προς την UEFA και τη διοργάνωση του Nations League.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντρ Τσέφεριν δεν φάνηκε να συμμερίζεται τις συγκεκριμένες απόψεις και προέβη σε σκληρή απάντηση για να σωπάσει τις κριτικές.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ο Σλοβένος τόνισε πως όποιος παίζει λιγότερο θα πληρώνεται και λιγότερο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να παραπονούνται είναι οι εργάτες που αμείβονται με 1000 ευρώ το μήνα...

«Είναι πολύ εύκολο να επιτίθεσαι στην UEFA και τη FIFA, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό: αν παίζεις λιγότερο, πληρώνεσαι και λιγότερο. Αυτοί που θα έπρεπε να παραπονούνται είναι οι εργάτες στα εργοστάσια που πληρώνονται με 1000 ευρώ το μήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού επιτεθεί για ακόμα μια φορά στο πρότζεκτ της European Super League.

«Θα πω ότι η UEFA δεν είναι μονοπώλιο. Είσαι ελεύθερος να συμμετέχεις ή όχι. Μπορείς να συμμετέχεις στα δικά μας Κύπελλα ή να οργανώσεις δικά σου. Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση, είναι λογικό μετά να μην μπορείς να παίζεις στα δικά μας τουρνουά, έτσι δεν είναι; Όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου, στην ουσία δεν αλλάζει κάτι. Η Super League έχει πεθάνει επειδή κανένας δεν θέλει να είναι μέρος της. Βλέπω μόνο τρεις ανθρώπους να είναι εκνευρισμένοι και να πηγαίνουν τους πάντες στα δικαστήρια» ήταν τα λόγια του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα