Champions League: Βλαχοδήμος και Αθανασιάδης στους κορυφαίους τερματοφύλακες της σεζόν

Champions League: Βλαχοδήμος και Αθανασιάδης στους κορυφαίους τερματοφύλακες της σεζόν

bet365

Οι διεθνείς Έλληνες τερματοφύλακες Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Γιώργος Αθανασιάδης είναι μέσα στους πέντε κίπερ με τις περισσότερες αποκρούσεις στο Champions League που ολοκληρώθηκε.

Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν ο ήρωας για τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Ο Βέλγος κίπερ κράτησε «όρθια» τη «Βασίλισσα» κόντρα στη Λίβερπουλ και πρωταγωνίστησε στην 14η «στέψη» της Ρεάλ, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. O διεθνής τερματοφύλακας ήταν ο «Νο. 1» στη σεζόν στις αποκρούσεις, καθώς στα 13 ματς που έπαιξε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έκανε 61 αποκρούσεις, 20 περισσότερες από τον δεύτερο Ρούλι, της Βιγιαρεάλ.

Η πρώτη πεντάδα των κίπερ με τις περισσότερες αποκρούσεις στο Champions League που ολοκληρώθηκε έχει έντονο ελληνικό στοιχείο, καθώς συμπεριλαμβάνονται οι διεθνείς τερματοφύλακες, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Γιώργος Αθανασιάδης. Ο «πορτιέρε» της Μπενφίκα συνέβαλε στην πορεία των «Αετών» μέχρι τα προημιτελικά, κάνοντας 38 αποκρούσεις, ενώ ο δανεικός από την ΑΕΚ στη Σέριφ Τιρασπόλ, Γιώργος Αθανασιάδης έκανε 29 επεμβάσεις στα έξι ματς του ομίλου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα